DANCEHALL MERRY GUH ROUN

0 thoughts on “DANCEHALL MERRY GUH ROUN

1. All I know is that Joe Lots should change his name to Josephine cause all what him a chat say a bare pussy move. Gyal ting. Leff di woman dem mek them cuss an galang. No eonda no woman nuh want him. Him ova IG wid one million love quotes and a gwaan like him is Cassanova. Dats why mi nuh look pon dem pan social media acting like dem a sum body cause see the same social media prove that him is a pusssyyyy. Smh. Yet Dionne did put up a post weh day a lick out gainst man who mek video an a cuss ppl. She say dem a battyman…..but isn’t maama man an batty man ina di same category???

2. That’s a shame how these so called gangster hamster men class women . Now the ladies that styling up the woman don’t they all have pussy & mouth just as sweetness ?? My god that’s why me stay far u bounch off social media alligators u guys eat the living & the dead there’s no way u name loveislove & preach hate all the time on Facebook u always in some shitt shame shame on guys .

3. Out a all a de comment dem up deh suh,de wan weh get mi is wen Mrs.Josephine Lot-a-Mouth lap the cocky unda har leg nd call de ppl dem “HOAR” a deh suh mi tek two deep breath…..why wen ooman a shell dese long cocky who-man haffi shift dem balls nd sey a pawt, how him reach inna it?!?!?!??!?!?

Dionne fe de million nd wan time my gurl yuh really nuff nd force full enuh,why yah try suh hard fe fit in wid de dancehall ppl dem u gurl,it dont even funny why yah try suh hard nd de ppl dem still nah bloodclaat luk pon yuh,enuff a yuh nung u gurl.

good morning,met,metters,peepers nd others…

1. Simplyyyyyyy please tell Dionne again fi me. Cause she a try hard fi fit in an di ppl dem still naw loooooook. .Maybe is har size mek she cyaan fit in. She more dan forceful. As Highly would say “She nuffa dan sand pan Fort Clarence beach”. Is like she in every fukkin ting. Dionne jus mek FB look untidy. Cho bloodclaat

1. Simplyyyyyyy…..How u know so. Dwbrcl. A den ting dat. Yuh know how long she deh yah reading an cyaan type a wordddd cause it too early. Lol . Lol.

2. Omg mi swear a me alone did think so bout Dionne…she nuff baaddddddd and really want fit in hold a seat mampy yuh too BC nufffffff!!!!!!

4. AT LEAST SHI CUM YAH WID HAR BLOODCLAAT GREENCARD AND NOW SHI A F**KING CITIZEN…DIONNE DI F***KING TIME U A CHAT BOUT PPL U CUM OFF A U MUMMA TODDLA BED..WENDY U IS NUTTEN TO A RETARD F**KING ELEPHANT…SHI AVE HAR F**KING JOB AND JOE F**KING LOT IS A SORRY FAH F**K WEY SHI DID A TRY HELP OUTTA HIM F**KING PROBLEM.

1. observer yuh si you an chuety, dwl!!!…oonuh two nuh east eh nuh..lolol….mi nah lie oonuh comment nice up de site..along wid de one phantom an simplicty, and nuh badda wid de facety Met she…lolololol……

1. :angel
          i not saying nuttin here kaw simply se a young person was commenting and me nuh si anyone youthful dere suh mi cyah comment

5. Hear how Josephine a class up di lady . Smfh. As fi him calling her a “hoar” mi not even looking cause all man like them cudden f**k mi wid Denzel Washington hood much less him own koki. Kmt

6. tuh muma bloodclaat man wedah itch or hitch wan out a de bloodclaat two a tek place wid har unda har muma nd a trace ppl bout having dem own wen all dat dionnel have is a wan yute….nung pon a real a really wan pickney mash up dionne like dat..mi sey dem fe use har body as a convention hall or nine night settings cuz she just bloodclaat big suh,spread out like a real blue tent.

gal mussi 26/27 and luk like dat nd dionne stop mek ppl lie tuh yuh a color yuh have,yuh nuh cute a bloodclaat nd dem long time wig weh yah wear yuh ago stop it like not nung but rite bloodclaat nung,

7. An yuh know say if har attitude neva so loud she wudden look so helluva. Lol. But har attitude mek she look extra tuff an not too nice looking. Then mi nuh see she put up post say she go dance wid har madda an buss a bad wine an go dung an har madda give har one dutty look. But yuh know mi don’t tink is a dutty look di madda give har. Mi tink it was a concerned look as to how she go dung so low an know she go have trouble coming back up . Kmt. Cause mi would love fi see Dionne a buss wine an a go down low. Mus wine ina di backle she buss open. Kmt

8. yuh knw mi ago send mi letter a JMGsignation nd tap comment oba yah mi sey de downgoing unknown being is 26 years old nuh more dan 27…smaddy need fe mek mi know if is really wan pickney mek dionne have no waist line and just luk like dem out dated blue barrel..need fe mek la la posh carry har guh find clothes

9. dionne nuh bada sit a read and wait fe de comment dem reach oba 30 b4 yuh comment wi knw yah peep and a luk a fb trent b4 yuh comment but just confirm tuh dem seh yah 26 years old den gwaan back guh write dung weh yah guh use as tracing fi de dirty ppl dem oba yah mama 😀

10. yuh betta luk cuz she a wan a dem weh mek tracy champion luk like sweet sixteen..yuh wuda tink she a 39 wid 5 kids, carry dem self so bad she all luk older dan har muma a not even de weight is how she carry harself

1. Look how Lala fold up like Magazine an mi see nuff pic wud Lala well put toggeda. Tek a pahe outta Lala magazine Dioneeeee. Literally. Lol.

1. Resuscitation on the way Zervahhhhh. Hold onnnnn. But a true Zervah, don’t it. Don’t Lala put harself togedda more while, neck or no neck. Dionne fi do better mayyynne. Cho. Dwll

11. DIONNE SAME ONE TELL A MAN WEY SHI A F**K NOW SEY SHI BEG JOE $30 FI DO HAR HAIR AND HIM NUH AVE IT FI GI HAR….SUH WHO A DE DANCEHALL MERRY GUH ROUN NOW…WAYNE LOTS F**K HAR AND PASS HAR ON TO JOE AND DEN HIM PASS HAR ON TO DIS A MAN…

12. DIONNE ANGEL YOU IS ONE WORTHLESS NO AMBITION NO SHAME PIECE A CRAP, ALL YOU DO IS LAY IN BED DAY IN DAY OUT EAT EAT EAT EAT EAT AN MORE EAT AND YOU STEADY PON FB U NUH GIVE IT NOOO LITTLE BREAK . U A ONE A DEM WHI GLAD FI SOCIAL NETWORK U SAD AND LONELY. EVERYBODY A U FRIEND AND U A NUH NOBODY FRIEND. U CHAT EVERYBODY. LOOK INTO U SELF MY GIRL U SICK STOMACH AND LEAVE PPL ALONE. EVERYTHING U INA. STOP TRYING SO HARD TO FIT IN. GO LOOK A WORK.

1. suh de smaddy nuh seh den pass har on tuh Joe anuh Mrs.Josephine dem a tawk bout deh suh..cum ere’ man dionne yah hide tings from nd yuh knw wi doah live like dat oba yah anuh bada write inna caps lock tideh,it scare me ooo

1. mi emoticons dem naw wok 🙁

but mi tink dem wena seh a wayne alone…suh mrs josephine a elp whale fi class up tamara di mate?? dem pp yah seruss smh…den luk pon dionne to tamara smh..dem luv class up ppl weh tan bettah a dem

13. Di general consensus is dat Dionne big fat n wutliss smh Dionne do betta deal wit u weight like a job git up a mawning time dress inna some gym clothes n just run fi 8 hrs that will solve u problem miss blue barrel lmaooooooo

14. Weh Shani a ride weh go? Dwl. Wait dat mean say if Dionne pass him place with Josephine, she will read Dionne har pussy rights too? Lawd. Di whola dem is one. Dem deserve each hodderrrrr

15. MI REFUSE FI STOOP TO DE LEVELS OF DEM YAH COUCH POTATOES,UNDA PRIVILEGES AND NON-FACTAS…AS FI JOE LOTS HIM IS A REGRET F**K AND IF MI COULD TEK BACK MI F**K AND CHOP IT UP….DIONNE U NEED FI CUM OFF DI HALFA BED CUZ WID FI U SIZE U MUST CRAMP UP A MAWNING TIME…WENDY LOVEISLOVE UGLY LIKE OLE BLOODCLAAT BOOT AND SHAPE LIKE PROPANE GAS TANK GO GET A LIFE AND STOP LIVE PON DE BLOODCLAAT GOVAMENT…WENDY U IS NO LOVEISLOVE U IS WENDY HATEISHATE CUZ U IS BOMBOCLAAT MISERABLE DUN OUT BITCH..DIS IS TAMARA AND MI A GO MEK UNNO KNO SEY MI F**K WHO MI WAAH F**K AND SUCK WHO MI WAAH SUCK CUZ A TWO TINGS NUH BORROW A PU**Y AND GOLDTEETH UNNO GO SUCK OUT UNNO STINKY STRETCH OUT MUMMA PU**Y…

1. _______________________________________________________________________________________ how much piece u wudda chopit ina?

1. Lalalalalalalalalalalala rayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
        Tamara say she no borrow pussy nor gold teeth yessssssssssssssssss gawdddddddddddddddddddd a yasso well well nooooiccccccccceeeee

2. guh tek it back de phuck chop up yes nd place e’ rite back inna yuh pus-c of course i am weak yuh knw :ngakak

16. tamar nd dionne a fite oba chop up phuck’ns ….suh a de gold teeth weh yuh use pon Mrs.Josephine dionne waan barrow r wah cum shell man..dionne can tek e’ yuh nuh c seh big like outside back broad and all..awaketh tuh wi tam tam

1. suh a wah mek dionne hot fe yuh cocky suckings muma tawk tuh mi deh cuz it c-rus nung..a wah yuh phuck him weh frm har is Josephine and Waynesha brothers?!?!?

17. mi wah fite tamara ow cud you sleep wid a nexx gyal a call yuhself stra8 :nohope: yuh sure a cocky yuh did a ride r a dildo caw mrs joe soun suspekk :travel

1. Yes Curry. Joe Lots. Wayne Lots. Both a part of di New Lots crew. Not sure if it’s di same crew dat have a woman dat call harself Debbie Lots. But yes a 2 diff people.

18. DIONNE & WENDY TWO BIG PUSSYCLOT COW ONE BIG BABY COW 27 AND THE MADDA COW WENDY 49 ALWAYS A TRY FIT IN AND DEM BIG LIKE. UNO FI SHAME FI CALL PEOPLE DANCEHALL MATTRES WHEN DI TWO A UNO PUSSY DAH PON UNO HEAD WENDY SUCK MORE COCKY DAM BRIEF WHO CAN BUY MORE MAN DAN THE TWO A DEM. TWO BIG BLOOB UNO GO SIDDUNG AND STOP F**K WITH PEOPLE PON SOCIAL MEDIA CAUSE IF YOU CATCH DEM APART PAD LOCK PON DEM MOUTH.

19. Bumbooooooo. Tamara reach. Please pick a name and sign in properly so we can know it’s youuuuuu. Welcome Tamara. This is Pink Wall. Where you can get dashul on di wall today but as long as yuh come talk di chute and deal wid respect an mannaz, you can be a part of di fambileeee tomorrow . Come on guys. Let’s welcome Tamara Sweet to di T Johnson. We welcome you. We welcome you. We welcome you. Dash ittttttttt Tamara. :peluk :peluk

20. wendy need fi go easy wid r type 2 sugar she did go give kirk massop some pussy n salt him up poor ting wat a whale love buy out ppl business

21. Wendy tell smaddy sey a Ven Bless tell har bout Tamara…but Ven Bless use to kotch a Tamara yaad and sleep pon de gal floor wey mi kno fi a fact…right now de word in de streets is dat shi deh wid Lucky dat a Rochelle bruk ass man..Ven tell smaddy sey a him deh pay fi de pawty fi har…

22. UNU NEED FI STOP CALL VEN NAME. TAMARA WID FRENS LIKE YOU MI SISTA NUH NEED NUH ENEMY PLEASE AM ASKING YOU TO LEAVE MY SISTER ALONE CAUSE IF SHE FI START TALK DI PINK WALL AN FB TEAR DUNG SHI NUH MEMBA U BUTK ANYTIME YUH READY FI START TALK MEK MI KNOW STOP CALL UP PEOPLE NAME DATS ALL YUH GOOD FAH YUH CANT STOP MI SISTA MARCH19 ONYX TUN UP
    AN OH YEAH A PRAY YUH NUH WRITE NUTTIN MORE WID MI SISTA NAME IN DEH. YUH CHAT ALL YUH OWN MUMMA AN SISTA LEAVE MI SISTA ALONE TELL DI PEOPLE DEMASS HOW SHE HAD YOUR BACK WHEN TOYA DID A GUH KICK YUH

23. UNU CLEAN UP UNU DUTTY LIFE AN LOWE PEOPLE TAMARA U AN VEN WERE FRENS AND IT DONT LOOK GOOD CAUSE MI KNOW VEN A NUH DI PERSON FI TALK YUH BUSINESS YOU WALK AN TELL EVERYBODY YUH BUSINESS AN HOW YUH SELL PUSSY JUST STOP CAUSE IT NUH LOOK GOOD. LEARN TO LOCK YUH MOUTH AN STOP CHAT

24. Mi deh yah a mi wuk and mi naw trouble nobody so how mi name a call…mi naw trouble u sista so how mi name a get call…mi nuh ace de time a day fi non-progressive ppl pon pinkwall

25. Tamara talk how u a f”k Fluffy Diva Man nuff time him catch leaving ur house and u same one chat how him f”k and suck u and all ghengman u a f**k u also need to tell pink wall how u get ****** from a Brooklyn guy u use to f”k and how u just want to walk around and f**k every man and give them it go take ur meds and stop pree the men on fb and dance hall and stop call up ven bless wendy and dionne name u and old ugly marva need to go drink bleach

26. Betta mi sell pussy dan KILL BELLY try tell u Sista fi go up a kings county fi de body parts den shi lef up deh…

27. @smh just like how yuh dont want dem call ven name mi a beg yuh nuh call Toya name cus dis time around Tamara wouldn’t be so lucky.

28. suh mi hav a question a wah did happn to di wol dutty bungle a unnuh mek tinite unnuh run cum present unnuh self n a cuss tom dik n harry? wen unnuh did a wrap up pink wall neva noe now unnuh change frenz pink wall a ere who fuxx who who nyam who n who suxx who unnuh need some mental evaluation set a fuxx baxx :nohope

29. Tamara your FILE LONG Dansa, Tony Ray Ray, Blacks Gambino, Devon Famous, Chris the one make u loose ur apt of Linden, Dont forget Ava goodlife son Chev claim him look you, and how u claim him look u when him with Angel, And you beg Ianshyshy a F**k because him same one said it & shown yhe proof, Dont forget Tamara when you kotch at thr old lady house u cru about the bed bugs a bite u and the lady husband try to F**k, How about when u back home in Jamaica u was one big stripper and prostitute, but lets talk about how u cant go back to ur mother house in jamaica because the men are looking for you for theifing there money, Tamara me soon come back with more of your dirty file from mobay jamaica

1. MI FREN TAMARA AVE HAR OWN HOUSE A JAMAICA SUH A TALK U TALK…U AND U PPL DEM HAFFI RUN FRAM YAAD CUZ UNNO A DID INFORMA….MI FREN PUT U UP IN A HAR CUZ U USE U PICKNEY MONEY FI HEL

30. Tamara yuh wicked bad because u and ven was friend and all now ven nuh talk but mi ago talk. Memba seh a u ven did a define y she and toya good like gold nuh talk cus yuh seh yuh f**k Joe lots from har and how yuh did hurt seh him invite har a him party. Yuh claim seh Wendy tell yuh seh toya nuh tek care of har kids and joe and wendy tell yuh di all a toya business. So how kno a ven alone yuh a dun wen Dionne and wendy dun pon dem page last night and ven a di only one weh nah talk. Look like a ven alone yuh have strength fah but memba seh a she and Dionne did deh deh wen toya did ago kick out yuh teeth all bcus a weh yuh a do now run off yuh mouth.yuh nuh learn lil gal yuh chat too much.

1. Wendy should be the last to talk about other ppl kids cous she doesn’t take care of her kids Toya should a tear off har face

31. WENDY WE KNOW SEH A YUH A RUN OFF YUH MOUTH BUT YUH FILE SOON READ OUT COUS YUH IS A F**K BOX FOR EVERY MAN IN A DANCEHALL. ALWAYS A START DRAMA YOU NEED A F**KING JOB AND STOP LIVE PON THE GOVERMENT SOMEBODY SOON REPORT YOU WHY YOU AND DIONNE NO GO LOOK WUK UNNO SIT HOME INFRONT A COMPUTER AND PON PHONE FROM MORNING TILL NIGHT A TALK PEOPLE BUISNESS. UNO FRIEND PEOPLE FIND OUT THEM BUISNESS THEM CHAT THEM LIKE DOG BUT EVERYBODY SHOULD A KNOW BY NOW UNO IS DOG SHIT. WENDY AND DIONNE CHAT EACH OTHER SO UNO WAIT FOR IT WE SOON HEAR IT

32. NOW TIME FOR ME TO RUN IN!!! FIRST OF NOBODY & I MEAN NOBODY CAN’T LINK ME WITH NO DANCEHALL MAN!!!! WHICH GOVERMENT ME LIVE OFF COME WHITH FACTS……NOW SINCE YOU IS HIDING BEHIND THE COMPUTER & CAN’T SHOW YOUR FACE WHEN IT COME TO MY KIDS ME HAVE TO BIG ONES THAT IS WELL EDUCATED & DOING GOOD IN LIVE WITH THE CAREER NOW MY LIL ONE IF YOU HAVE KIDS THEM CAN’T WALK IN MY SON SHOES HIM HAVE NO DISABILATY HIM FATHER PLAY A MAJOR ROLE IN HIM LIFE HIM NOT IN PUBLIC SCHOOL WE PAY FOR GOOD CATHOLIC SCHOOL!!! MY GIRL ONLY GOD WOULD HAVE TO SAVE YOU IF ME WAS TO FIND OUT WHO YOU!!! BUT ME WILL NARROW IT DOWN & ME WILL GO TO PRISON FOR ANY BOY OR GAL WHEN IT COME TO MY KIDS!!!! & YOU TALK THAT YOU WANT TOYA TO TAKE OFF WHO FACE???? IT WHAT LIFE TIME YOU THINK THAT WILL EVER HAPPEN!!! YOU CALLING UP TOYA NAME WHEN TOYA IS THE SAME ONE WAS COMING FOR YOU TAMARA & YOU BEG ME & CRY TO ME TO PKEASE TALK TO HER!!! SO BUILD!!!! S.I.P KIRK MASSOP UNO REALKY TRY PUT ME & HIM TOGETHER……TRY AGAIN!!!!! & ONE LAST THING THE SAME ONES THAT HAVE ALOT TO SAY WILL BE THE ONE RUNNING TO THE PRECINCT WHEN ME FIND OUT WHO!!!!!! NOW SEARCH THAT FILE & CHECK MY RESUME YOU ONLY CAN HIDE BEHIND THIS PINKWALL……….

1. met membah seh di wol a dem a did fren an dem a regulah pon pinkwall suh dem nuh muss hav up each oddah ip puhleaseeeeeeeeee mnl :travel

1. yuh ready fi run enn now unnuh sitdung yessideh a read n mek up tory now fi run enn a day too late fi rumors…..no sahhh wendy yuh neva noe seh catholic skool a regulah ting now anuh one time wen ppl fritten fi private skool :ngakak bwoy unnuh basic sahh ppl a guh private skool fram jamaica dayz…unnuh soun like crab inna barrel wid unnuh one aneddah secret a spill now unnuh is all one in di same FOH guh suh>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> :bola

33. ALOT TYPOS I MADE BUT YOU ALL SHOULD UNDERSTAND MY POINT IF YOU ALL HAVE GOOD READING SKILLS!!!!…..& MET WHAT IP ADDRESS YOU REFERRING TO????….BECAUSE I DON’T NEED TO HID BEHIND ANY FAKE NAME……THIS IS WENDY

1. yessideh dem deh a facebook as demself tinite dem cum a jmg as anonymous den braps as demself unda di same ip :ngakak :ngakak a di bess a demmmmmmmmmmmmmmmmm

34. LISTEN TAMARA YOU TRYING TO MIX ME WITH TOYA TRY AGAIN!!! BECAUSE NO GAL IN THIS LIFETIME CAN TAKE OFF MY FACE BECAUSE YOU SAME ONE MANIPULATED ME WITH YOUR TEARS & SOB STORY AFTER YOU LEFT JOE LOTS PARTY!!! BECAUSE TOYA HAD YOU SCARED STR88888!!! NOW YOU A TRY TALK ABOUT KIDS ONE YOU DON’T DO IN LIFE MENTION KIDS BECAUSE ANYBODY WOULD DO LIFE IN PRISON WHEN THEM BOUNDRIES GET STEP ON!!! IS IT BECAUSE YOU DONT HAVE ANY OVARIES & CANT BREED WHY YOU FEEL THAT YOU MUST TRY MAKE UP SOME BS MY GIRL YOU REALLY NEED TO RELOCATE OUT OF NY!!! BECAUSE ENOUGH SOON COME LICK OFF YOUR HEAD LMAO!!!! DONE TALK GN OBSERVER AKA JULIA BINNS GO FIND THE NEAREST BRIDGE & JUMP OFF & MEET YOUR FATHER!!!!

1. poor yuh unnuh full a frenemies til yuh stawt mix ppl :ngakak pieces a yuh muss meet mi at the battam a di bridge caw dem big flesh deh caw mince out..see you thereeee :cool

35. Wendy im trying to understand what’s di problem from weh mi kno it was u, dionne, tamara against toya soh a wah now. Di friendship mash up already. Ven yuh see wen mi tell yuh seh fi be careful a tamara see it deh now. Wendy talk di truth tamara did a bawl before joe party, di only 1 weh stand up to toya was ven. Di night a joe party tamara hid behind ven and Marva di whole night and wendy u was a no show. Den tamara beg wendy fi talk to toya cause toya sure was gonna beat dat ass but u a joe buy it out nuh wonder dem seh joe a gal cause him inna everything fi true. Tamara yuh seh wendy tell u seh toyanuh tek care a har kids and joe confirm it. Tamara toya ago really kick out yuh teeth now bout yuh a talk di g yal PICKNEY dem and u cant breed. A dat yuh fi focus pon and leave mi friend ven bless alone cause she bless.

36. unnuh jump off the girl name..none of unnuh is better than the girl all unnuh do is come pon pink wall and talk about ppl..everybody have skeleton in their closet. go do somethin with unnuh life stopwatch ppl. UNNUH MAKE BADMIND GET THE BEST A UN NUH..UNNUH HEART DUTTY UP ENU “MI HATE BADMIND PPL Str8888”

37. But di funny ting is, the post that started this pink wall story was written by DIONNE ANGEL so how all of a sudden everybody name a get call and a one person mi see a call Dionne name. Dwl. Dionne you is a bitch. Yuh set up ppl fi war an now u run leff dem ina di war an tek out yuh self. Mi know say couple of di anonymous dem is you. But gwaan tru Ms Myso bull. Yuh is a wicked trouble mekking big bloodclaat house. Mi wudda advice unu fi drop unu one another company and avoid each other cause it has been proven say none a unuu not good. Ven, Tamara, Wendy, Toya and Dione unu pls stay away from each other because there is NO FRIENDSHIP between any of you . None. Unu ALL backbite unu each other . Unu try flying solo for 2014