D’ANGEL CUDDEN PREGNANT OOO SO UNNO CONFIRM

0 thoughts on “D’ANGEL CUDDEN PREGNANT OOO SO UNNO CONFIRM

1. mawnnnning jmg!

nuh she seh skettel fi 2014 and skin out shall gi weh like christmas cake? :ngakak :ngakak :ngakak oonu too lie mi nuh believe :cool

2. why whunu don’t belive? or nuttin can’ t go so? why-why? but see yeah lol..what cause dem no longer married something do the kitty? or she get ugly and pop down..bwoy black people lol

3. Angel not breeding nothing cause according to moses she was never loving or affectionate with him at all. A rodney war mongering cocky she miss.

4. Beenie deh pon a breeding spree? But on stage him look like she did a repel him, because she closer she got, the stiffer he got…. and not desso needa

5. D’devil is something else,if is true congrats Hun,a you she “one man to yu thing” an Nuff skin out fi 2014, I don’t wrong you d’devil Marco dean need a brother are a sister fr him mother,beeni man wha you sey a next DNA??

6. BREAKING NEWS: the gleaner is reporting that a juror in the vybz kartel murder trial turned up at one of the defense lawyer’s office during the holiday break…….. STAY TUNED!!!

7. @Met, this is very bad…Smaddy seh a angel seh sketel fi 2014 and Real say fi name di baby STING!!!..No man, *tears***.. I predway a grung…Moses nuh luv bade, so angel woulda really in needs fi gaan back desso…dwrcl.

8. LISTEN MET “AND MI AH QUOTE, IF BEENIE BREED ANGEL GAL DOWN ,MAN DOWN AMD FAMILY DOWN. MAGIC JOHNSON SEH BEENIE FI GO SIDUNG…. SO…. HIM CAN’T BREED THE WOMAN AFTAH AFTAH CHOOO. MI DUN

Leave a Reply to me too pretty Cancel reply