DAPHNE IS THIS SO?

daphne-Optimized
Story just release Daffy call man from 90s and ask them fi tek care a mappie. Him also tell them how mappie a talk a bag a things bout them just fi dem come involve. Daffy go as far as tell some man from Bronx that MAPPY a talk a bag a shit about them. Daffy your taking this way too far because remember ppl know where to find you in Queens, (Edited). So now unnu know seh anything happen to MAPPY a road a daffy it a comes from. And it’s always the ones (daffy) without papers in America always wanna do the most shit. One HOLE stop dig again!!!!!! Warning!!! One hole stop dig!!!!!!!!

0 thoughts on “DAPHNE IS THIS SO?

1. Daffy a coward mi did kno a that him did a go do, DAFFY U CHAT GARY SHERLOCK LIKE IT OUT A STYLE AND LOVE WATCH MAN WOMAN AND CARRY NEWS. SAME LIKE HOW MAN CAN PAGE MAPPY DEM CAN PAGE U TOO DUPPY KNO WHO FI FRIGHTENING

2. Lawd Met, yuh wall nuh guud from Friday. First it was di Apple debacle. Then Saturday, it was the dussing out of Daffy. Now Sunday yah, we hear seh Daffy waan dem done Mappy. Di wall nuh gud again.

3. Yuh see him rass face, yuh couldn’t put up a pic wid di blood a run down him face, lmao. If u never see a pussy before, well there it goes up top in the yellow shirt, boy tek ur buss head and go sit ur ass down, bout yuh a call up man name to next man. And the award for biggest pussy goes to, wait on it ………..DAFFY, yeahhhhh, come collect ur prize daffy. I’m deadingggg lmao

4. Anything him mek do mappy, him cyaa keep no more party under life!!!!! Him have to go and look a regular job and stay inside. Warning!!!!!

5. Only these damn dancehàll people at all times. Everybody inciting drama and violence and none to make peace…..ridiculous much!

6. Nine day thing this, affta Daffy aka Daphne nuh guh live ina Stadium bulb, I hate people like him, you and them sidung and chat and as something guh wrong them call up every baddi and talk web u did say, but one smaddy caan talk, suh a pure pussy dem str88888

7. what mappie need to do is make sure daffy duck pay for his vehicle him have no right to damage di man property. TIME DD PLANNING SHIT U go pay fi man sinting with u big owl eye.

8. Well, if I were Mappy this is what i’d do…
    1. File a police report for vandalism of my vehicle and have Daffy arrested.
    2. Contact immigration and have immigration detain Daffy.
    Since maf**kas wanna play dirty, then dirty you will get in return….and in the meantime in between time, if Daffy try nutten else, is ah nex buss head him gwine get…war fe war…Daffy, I hope Mappie teach you a fu**king lesson you will NEVA forget!! *bout ya call man fe defend yuh war; ah hope him deal wid yuh case PROPA!!!***…
    Sidenote: Mappie, mi ah side wid yuh pan dis one, but nuh get too excited ca yuh still fuhck up fe nuh mine yuh pickney dem ah pay yuh child support..doe mek 2015 ketch yuh ah yuh deh pan di same fu**rey*…

9. call who??? after no man nah da a 90s…. Daffy tek u beating and hold it like man. if 90s man never defend ur woman auntie death and a the boss she did da wid who is you…

10. dnt kno him but this pic of him looks evil n sad in the eyes – So Met him nave no papers?????? brave individual

11. As far as I am concerned both parties involved is disgusting, ignorant, and childish…..they need to be put in barrel and roll off a cliff.

12. This is for (yep!)….. move you nasty bloodclot
    How you want the man fi get arrested and you a talk bout call
    Immigration you f…ing snitch bitch ass… man and man in a something and you ready fi snitch… who the f..k is ugly Mappy him look like a old gorilla every body a talk bout daffy leave the man a go suck unno
    Maddaaaaaaaa

1. If yep a snitch which part a di bitch ina daffy mash up di man car? Mappy free to do what he needs to do because he had absolutely no right to do that to the vehicle ..If him did fraid a di law him wouldnt go do wha him do or a mash him waa mappy mash up him body which one him prefer?

1. Metty, dem cyaah call 911 nor immigration cause dem is ah setta illegal criminals…MAPPIE, CALL 911 AND REPORT THE VANDALISM AND HAVE THAT BITCH ASS FAGGIT DAFFY AND HIM GAL BOBBETTE ARRESTED…DEN CALL IMMIGRATION PA DEM..if dem naah contribute nutten positive tuh society, get them tha fuhck outta here..ole dogshit dem..

2. Pussi, guh suck yuh gal ah come aafa mi bloodclaat name…I am sick and tired of you nasty worthless ass black monkeys who run roun di place ah cause nutten but problems ah giwi bad name as Jamaicans…I’ll be that snitch ass bitch ass nigga that call 911 and immigration cause I don’t give a fuhck about none ah ya’ll, but mek mi mek you know dis…ANY problem mi have wid any one ah unu, me aguh do things by the books first and if di problem persists ah unu still wa run up inna mi, mi aguh kill unu bloodclaat, str88 gun unu dung… f**k outta here you ignorant ass coon…why yuh nuh guh sick mi madda fimi..while you at it, suck mi daddy tuh….BITCH F**KK YOU!!!

3. Metty, ah dem kinda nigga ya mi nuh ha NUH sympathy fa when police gun dem dung ah kill dem cause dem fuhcking deserve it!!!!!!!!…YES, AH DAT MI SEH!!!…UNU FUHCKING DESERVE IT!!!!!…mi hate some ah unu black people cause unu left Jamaica come ah foreign wid unu nigger behavior ah mentality ah cause bare problems fe society ah decent people….mi nuh cut from di same dutty cloth as you…unu mek mi sick!!!!!!…Mappy shoulda push im gun tr888 inna yuh bumblclaat mouth ah pull eeeh trigga…

13. Yeppie why dem dont leave yuh alone…lmao….yuh si why dem seh”everything weh gwaan a farin a di yardie get di blame”.my association wid jamaican dancehall ppl nonexistent.dem waan put inna a cardboard barrel n roll ova a cliff…some a dem need fi go home fi true.who nuh like wey mi seh go naam shit n nuh bloodclaat repond tuh mi comment.

1. Ja, dem mek mi sick!!…and this is why this country hate dem suh much cause all dem good fa ah fe git up everyday ah pree hardworking people fe guh rob wi ah commit all manna ah crimes gainst society..me ah dem ah two different kinda blacks ah mi nuh wa nuh association nor affiliation wid dem..

14. Call up everybady dat can help you Mappie police solja immi call Obama if you have to nuh mek Daphne tell 90s man dem lie pan yuh mek dem kill causz yuh kids dem fada less so do di right thing Homeland security anyone?

15. @ YEP MI DEH A WUK INNA DI CHRISTMAS FEVER U KNOW HOW IT GOES WEN U R A WORKING INDEPENDENT PERSON NOT LIKE SOME WASTE PEOPLE WHO LOOK FOR TROUBLE. ANYWAY MI C SEY U HANDLE U SELF UP TOP VERY WELL, SO I WILL BE ON MY WAY BEFORE I GO I’M A SNITCH IT WORSE IF MONEY INVOLVE A GO TO DI EXTREME FI DEM GET OONU WORTHLESS DUTTY ASS.

1. Bunch of fuhcking animals!!!…dem feel seh is ingle dem one can duh people tings an it doe reach dem back…ah dat dem really feel like??..oh ok :nerd

16. Every f**kin day all dem chat bout ah gun dis ah gun dat, as if people fraud ah dem ah dem gun…EVERYBODY have access tuh or own ah gun…why unu nuh guh poodung di gun ah pick up ah book, yuh f***king illiterate yuh!!!!!!..di sight ah dem mek people cringe cause yuh can look pa some ah dem ah know seh dem is up tuh no good, serve no good purpose and will NEVA do any good fe society…PEOPLE ARE TIRED OF UNU NOW, AND THAT IS REAL MUTHA**KKKING TALK!!!!…Mappie, do the right thing and abide by the laws of this country; doe mek dem deh good for nothing niggers draw yuh out wid dis street cred bullshit ah get yuhself inna problems ah deh behind bars…go to the law and document everything first so that if you have tuh defend yuhself ah road…load up ah pop offfffff!!!

17. Deddingwidlaughritenow!!@ Yep! Well put. Bunch a worthless muttaf**kas don’t have shit inna a’merka an a gwaan like dem can intimidate people!!

18. Mappie needs to make sure he get words back to these 90’s crew and let them know that whatever Daffy is telling them is not true he must make sure his safety is secure and let them know he telling bunch of lies because you beat his a*** but Mappie you know Karma is a b*TCH if it is true that you doin’t take care of your kids so I hope you take this time to be a partof your children’s life and support them like a parent is suppose or stop having them… But you must deal with this Daffy character because his feelings apparently is very hurt that you bust his a** so in the meantime I think you should move out of town until you can square away the bullsh*t this man is spreading but if people know how you stay around the barrio then they should know that your a man that don’t get down like that and that Daffy is giving them pure lies!!! Good luck and God speed!!!

Leave a Reply to GENUINE Cancel reply