DARING AND BAREFACE

Good morning pinky HMID I want you to post my boo for me today is his birthday 🎉 and I want to wish him all the best although him nuh deh yah fi we celebrate together but me know wen him cum summer a big celebration not even him baby mada can stop wi .. big up u self Jimmy yuh large love yuh like life me baby ❤️
Good money and good c*cky man must get big up str8888

8 thoughts on “DARING AND BAREFACE

1. Sender big and boring …

A wonda why the man dont you and him to celebrate together.

Some a yuh ladies a big waste of time and life….

Go look a life and a job sender, yo big and careless nuh rass..

2. Sender find God . Because If love so nice (in my Jr Kelly voice) …tell me then y Met muss hide your ID??? Smdh no send yu nuh mek

3. BWOY, METTY UNSHOULDA PAST PON DISS STORY…UNNO SEE IS A BUSS SHE LOOKING FI JIMMY, CHO..JIMMY MUST HAVE FB, IG, SNAP + FONE..

4. This is why some a uno get killed n uno body decomposed. Uno love look man n force Uno self on men that don’t want uno. Sender sound like a basic school drop out. Sender need to go back to basic school to learn the alphabet so she can spell desperation n know the meaning of the word. Real careless a woman like uno men stay far from and run from, sounds like the man don’t even know the sender . I hope the man woman busss up u rass.