Rhi rig got that good good
Having 1 bipolar nig CB still wanting that and another nig Drake writing butt hurt love
songs and Both a dem fighting in the club and shit
Bitch posses the Kina puss that will have a mofo change his religion , cuss they mamma out and sell cans to pay that car note and shit :ngakak :ngakak
When gal good gal good *** miss kitty voice***
him still a walk like a dawg nd cock up nd piss inna har…….got dem pusc whipped i see :ngakaka
What happen? Him and Kacaroach mash up? Him still a pine over Ri? Lwad
bwoy rih wah kina tings yuh dash ina yuh baggy ! dwl woii jesas crise !n look hw me did tink me good
____________________________________________________________ whey u say rih rih goddit?
my rih rih
dwl met a she a good-esha!karuche mussi wah fite har ole dwl
war wid it bakkle wid it
Rhi rig got that good good
Having 1 bipolar nig CB still wanting that and another nig Drake writing butt hurt love
songs and Both a dem fighting in the club and shit
Bitch posses the Kina puss that will have a mofo change his religion , cuss they mamma out and sell cans to pay that car note and shit :ngakak :ngakak
When gal good gal good *** miss kitty voice***
SWEET BOX RI RI, CHRIS WILL NEVER, EVER GET ANOTHER SWEET WHINE LIKKA DAT. KARAKUCHI NEVER STAND A CHANCE.