DAVINA SEH DEM CYAH BREAK HAR

Mi know she not talking bout dis wall oo..Mus di res a place dem but she need to pay attention to what people are saying because the man will break she .

7 thoughts on “DAVINA SEH DEM CYAH BREAK HAR

1. She better trod carefully. So many before her have fallen from grace. Tell har sey shi fi tek a page outta Shelly-Ann Fraser-Pryce book. Shelly came from a very humble start, yu neva hear Shelly name a call up yet. Davina mi dear, mi tek it from me, hot love cool quick. Memba Goody, you got the heads up from right ova Pinkwall.

2. my girl from u mek battyman f**k u; u already broken, just get some self-respect & moral cause beauty fades after awhile. Think ppl a ediot, pinkwall only state facts so a cyah ova yah she a refer to. Nobody neva send u go fkk old white gay pimp. it bun me fi nuff a unuh ehh see, give social media a break davina, higher monkey climb di more him expose, bigger than u file get dashout so weh u think u special?? calm down

3. Suh hold on deh… more tuh dis den man! it seerus… suh a di man gi har a rise inna di pageant??? battyman have powas inna high places…. not that she is not beautiful, but more times dem tings deh rigged to have a certain winner for whatever reason.. just like politics it has to be a face to bring on what they are pushing but the real shit is who is behind it pulling the strings for that puppet… Just like i dont think it a coincidence that lisa hanna won and she is now in politics its more to this… good gal mi loose offa yuh and di reason why is cause mi black and mi proud nuh bloodclaat…and that was the reason mi glad seh yuh win but it look like yuh agree and mek dem play dung blacks wid disguise of bringing them up and you agreed to that…. you agree to dumming down society even more mi cyaah believe.