DAWN AND DI ”SERGEON”

Stinkin nasty dawn weh suck off tony Ray Ray u cah chat bout nobody u did all guh try Lipo pon yuh body and it
Never work go finish pay off the sergeon weh u owe over a year u walk and mind young bwoy and won’t put in hair inna yuh big face daughter head

7 thoughts on “DAWN AND DI ”SERGEON”

1. Dawn stop walk up an down Nostrand Avenue an beg $10 from de barber an hair dresser dem. De people dem sick a yuh

2. Dawn you played out you old and tuff like. Bout hold husband you tie him days why him no lef yet. You love obeah man too much! Bout you bad lol granny bye lol

3. SMFH I WAS JUST WATCHING A VIDEO ON HER FACE BOOK PAGE AND I AM WONDERING WHY THEY CALL HER GANGSTER DAWN BECAUSE SHE IS NOT BUT MAYBE BE HER MOUTH is….. BUT ANYWAY MISS MOUTH MAUDDERA MI HAVE ONE FI TELL F**K WITH MY FAMILY AND SEE BIG PUSSY WOOSTER GAL WILDMAN STREET AND YOUR FAMILY YOU GET IT UGLY LONGTIME BIG WOMAN…. LOOK FI KNOW ON FACEBOOK MAXINE CHIN.

4. Dawn ah ole freak fr wayyyy back when dwlllll
    Dawn only fren ppl she can use. She luv beg and if can get fr u she will befriend u
    She nuh like NOBODY not even her own kids dem she chat Wendy like shit pls unnu can follow dis ole bat if unnu want
    Dawn ready fi fight Peaches cause she did a mine di young boi who Peaches a f**k
    U soooo marry but a run down young hood inna party wid gal Dawn is a waste! No shame a Stacy role model dis!