One more man again Dez Famouz? Eeh? Really? As one gone a next one born? U fi stop bring home so much man in front yuh son the poor child confused and him Nuh reach Nuh Weh yet! U affi stop this!!! Yuh fi do r**s better!! That’s y yuh insist fi start back the round robin cuz him have another man fi mind! Di one likkle man Weh use to go u a dollar it look like him lef yuh nasty r**s cuz di ppl dem say dem Nuh see unno togther again!! And u mean fi tell me u couldn’t wait atleast a month before u get a new man? My goodness man…..a hope u go Doctor go get check out cuz to much u change man every mi ute u tek all a battyman in the process….u need Jesus Dez cuz man nah do ntn fi u!! And another thing, the visa still good? Cuz dem say yuh cyaah go back a merica cuz homeland security a look fi yuh bcuz yuh have sticky fingers? Talk to me Dez, how it really go??? Talk to me!!
dez

9 thoughts on “DEAR DEZ

1. Sender how u so concern and a watch des front as the gal stand up beside some body and tek a pic them deh go wash your pussy and clean your house if u live in a one maybe u will change your man to and how u do concern about the gal visa u have one big up your self des hater come in all form

2. Visa a the least for des becuz foreign love we n we hate foreign….dutty sender ask Yuh mother for your passport with the expire visa true Yuh batty behavior she tek it from u….pishawn aka big calf I know its u send in this true u no have a real pussy like des suckhood secret batty man
    ..a right a the lane your judgment a come pan u..
    Buddy mouth seanfresh

3. Dez fi talk bout long time most time she never stay good yet wid r man body she need go stop bun out r face cause it nuh stay good blootclatt either it’s too red.Dez ejoy taking care of man writer jus understand certain set of girls love to do that for the hype in the streets to stand up with a man in dancehall

4. Mek dah sender yah so concern bout di girl an her life,bish leave di gal alone if she want tek 100 man in a short space a time a fi her pussy go sit u hating ass in di back row of di audience cause no man no want u lolz

5. Des a guh mad uno nasty bloodcloth weh uno hate the gal fa are pussy uno walk and give are all kind a man a wah man done pan uno that uno find time fe send this to groupie me sorry fe uno

6. Big up Dez all da f**king time Sender yuh sound badmind pussy come fi f**k not fi bubbles and clip am

7. Leave the girl alone. Whatever she’s doing, she using her own body to do it. From what I read it doesn’t seem like her lifestyle is getting in the way of yours.

8. Sender move yuh bbc and gweh!! A des pussy she f**k who she waa f**k a fi har pussy she f**k who she like! Gwan go drink some bleach an leave the bbc gyal alone yuh sound like badmind a tear off piece a yuh dutty heart! A weh watchi watchi ago CLICK CLICK POW INNA YUH FACE!

9. Dez, big up u bloodclat self MI Eva clean hair dresser. U r d fricking best! U are a business woman such mek d nastiness den gwan watch u. Vash Eva clean, n u nuh beg People. Sender, u sound hurt or jealous u jealous cause u wish u was deZ? Anno everybody love MeRica. Some people actually do beta a yard.