Pink beg yuh hmid deh cah dis serious as a judge inna court room mi seh yesterday mi did have s*x wid mi man and mi seh mi blo** mi fi get seh Jamaican man have big buddy 13 inches inna mi bl***t suh mi a wonda if mi fi continue tek it like a champ or tell him dat mi cah manage itÂ
🤷🏾♀️🤦🏾♀️ cah mi madda neva raise nuh borin gyal and mi nuh fraid but no sah it serious help mi deh–
4 thoughts on “DEEP”
A yesterday mi hear some big man a talk bout Di dangers of big hood to women, dem seh inna fi dem days man wid dem kind a donkey hood ya describe wore rings to protect dem woman. The ring was used to mark the furthest the man should enter a woman safely, one man seh him know one man who use to wear it and him tek it off and mash up him woman inside out a spite, mi nuh know if a true dem a talk but mi will stick to the normal size hood dem. 13 inches sound excessive but if a that yuh mother train yuh fi tek who is me fi tell yuh otherwise..
If you desire to get married one day then move on. The vast majority of men are not walking around with all that, so when him stretch you to the wind and unno mash up and a nice man with a six inches show up and nothing left for him to enjoy then what? Big hood only nice if is from a man who committed to you and it not keeping you in pain.
One stripper didn’t sue August Alsina because she say him hood mash up her insides. Be careful mi dear.
A yesterday mi hear some big man a talk bout Di dangers of big hood to women, dem seh inna fi dem days man wid dem kind a donkey hood ya describe wore rings to protect dem woman. The ring was used to mark the furthest the man should enter a woman safely, one man seh him know one man who use to wear it and him tek it off and mash up him woman inside out a spite, mi nuh know if a true dem a talk but mi will stick to the normal size hood dem. 13 inches sound excessive but if a that yuh mother train yuh fi tek who is me fi tell yuh otherwise..
woman can’t count inches, more likely she a fat 8 inch and tun idiot.
You sound stupid & sound like you shouldn’t be sexing ah tall.
If you desire to get married one day then move on. The vast majority of men are not walking around with all that, so when him stretch you to the wind and unno mash up and a nice man with a six inches show up and nothing left for him to enjoy then what? Big hood only nice if is from a man who committed to you and it not keeping you in pain.
One stripper didn’t sue August Alsina because she say him hood mash up her insides. Be careful mi dear.