4 thoughts on “DEEP

1. A yesterday mi hear some big man a talk bout Di dangers of big hood to women, dem seh inna fi dem days man wid dem kind a donkey hood ya describe wore rings to protect dem woman. The ring was used to mark the furthest the man should enter a woman safely, one man seh him know one man who use to wear it and him tek it off and mash up him woman inside out a spite, mi nuh know if a true dem a talk but mi will stick to the normal size hood dem. 13 inches sound excessive but if a that yuh mother train yuh fi tek who is me fi tell yuh otherwise..

2. If you desire to get married one day then move on. The vast majority of men are not walking around with all that, so when him stretch you to the wind and unno mash up and a nice man with a six inches show up and nothing left for him to enjoy then what? Big hood only nice if is from a man who committed to you and it not keeping you in pain.

One stripper didn’t sue August Alsina because she say him hood mash up her insides. Be careful mi dear.