DELLY PAN DI WALL AGEN

Belt Bae Nuh Mek Battyman Bother Yuh.
Met,I don’t know what Delly Ravas and this girl have,something about VoiceNotes. What would compel a so called “galis,” and Mr.PepperStick fi dig up pictures of girl and and start call her,”belt girl?” Then him have so idiot gals on his page a join in and trouble the girl? Delly mi always here yuh a battyman this proves it. Yuh nuh PepperStick,yuh pepperish. Straight up mahma man move.

7 thoughts on “DELLY PAN DI WALL AGEN

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak don’t trouble battyman they will try to end you with that xtra tongue…. but my girl fi chill offa di belt sumting di whole time a suh har hand stay she nuh lift it or move it noting a wah dat mi like yuh energy doe cause yah try but try an try again….. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

2. Mi hate wen women encourage batty man fi “class” another woman;and a find it funny. Only ting funny bout dis is Delly,honey,your extra tongue us showing.

3. Cherika worstlady crossdale ou need a f**king dictionary..condolences to your dead hole and mouth
    Its “wreath” slut not reat
    Now go and chuck thru ya madda and splash up ya fada