DEM A READ DI WALL AND A ANSA PEEPL

DI PERSON WHEY SEH DOUGIE LIVE WID HIM MADDA..SEE GQ GO PAN HIM PAGE GO ANSA YAH

If you’re 25 or older and still live with your parents, they’re getting a check for your special ass.. ‍♂️

26 thoughts on “DEM A READ DI WALL AND A ANSA PEEPL

1. Bobbete toilet paper is a real petty b*tch. A wonda if him try

offa Dougie and Dougie say nah :ngakak Has Dougie name ever been

called in scamming or stealing. Only battyman tings. This is truly

JEALOUSY at its finest.

2. My grandmother always say the Jealousy and Red Eye leads to death. Dougie please watch your back.

3. One room dwellers again pon whey people live.

Dude have travel documents, a J.O.B! and no courthouse affairs, so if a all unda him mumma him live him have ambition :maho

4. So what if Dougie still live with his mother, clearly he not worthless, for all we know Dougie could be paying all the bill in the house. Him nah scam nobody fi it, noot tiefing for it and you dont hear nobody sey him borrow from them fi it. Nothing more than badmind and grudgeful

5. Nothin wrong if he lives with his mama but him always ah show him xmas tree etc and him hypeness but from wah mi understand say him inna di attic, him bed deh pan block and him tv pan milk crate… hope GQ read this an post it pan him page mek mi hear if a true!!

6. Dougie lives in his mom’s attic and yes him use to borrow clothes and get h&m from one battyman a Brooklyn weh thief name Reds him and Dougie use to have sex you people style up dolly and sweets for still living at home with miss noveline but giving Dougie a pass oh please Dougie stop go to china and buy fake stuff fi sell the people them u are evil we know is you fowlie sell fah Dougie we know for a fact that u are gay we have the receipts facts ❗️

7. Dwight is badmind mother f**ker and Dougie want no friend from him. Remember Dwight you use to sleep on floor, borrrow clothes and eat out Ray food when you were homeless. Remember Ray in the Bronx rescue you when you was homeless. Dwight you just get a apartment from the government because you have the ninja. Dougie pay all the bills in his MUMMA house. Dougie don’t get any government checks. Dwight Dougie done with you for life. You vex with the youth for nothing. All you live for is clothes and shoes and walk and buy champagne in dance to play rich. Dougie have your file. Go get some status in America. You face hard twist up and tough like jackass corn. Dwight how much time Dougie pick up up and drop you off at the furnish room Dem. You floss a party and IG and use to live in a furnish room. So what if him live with his family? The government save you because all the designer clothes you have you always live in a room under a basement. Dougie no get help. You was nobody in America and still nobody now. All the man dem scorn and chat you inna party because you a big faggot and love nuff up yourself with people. Dougie is my friend and yes him have him ways, but you forget you was a floor sleeper a Bronx and all the battyman Dem know your true story. You is no Dwight GQ you too fake.. Ray from Bronx Salla Pauline friend floor you sleep on and him feed you and clothes you but now you STRAIGHT you nuh talk to the gay man Dem. You nuh see you fraid a the battyman Dem because Dem will fix you. A Dougie strength you have? We know you story GQ without the magazine. Bun mi fi da dirty battyman. Robbas tell Sade say you cannot use her good fork and spoon because she not taking any chance. You have special fork and spoon and glass a Robbas yard. Sade tell Shushana everything say you badmind and Robbas hate you cause you jealous of Daffy. GQ you look like a fool cause the BLUE BOOK a mad you.

8. But wait he dnt even pay for them trip tho Delta stand by wait fi him name to clear pon board before you get pon any plane…..Stop stunting

1. If he’s with Delta for 10 years it’s free flight for him and his family for life!! With the high cost of airfare sometimes, I wouldn’t mind having a low fare pass. I might just look a part time with one of those airlines for discount fare until I reach 10 years for free travel.

9. Dirty gq Dwight from old breaton please hold several seats ok we kno u is nobody remembers your nickname was madalashy go siduun man cho,hey metty long time

10. Badmind WORSTER the cancer. Dwight mek yuh suh bloodclaat wicked an Badmind? Remember you was no body in merica and is Andrew british used to carry yuh pan road fi duh him exchange an get money from the gap.

Leave Douglas alone an stop mek him blue book mad yuh.

11. Ray from Bronx have the ninja see it ya now a him dougie a sleep with what a untangle web they all reap sick set dem the whole a dem did a sleep a so dem all pass it around Dwight Ray dougie bready Kemar platinum rip woo Irene so wait a ray gi Dwight what a circle of nastiness dem sick stomach and dougie you so hype u shouldn’t live with mommy like dolly
    Gq why Unu old nastiness nuh go find something do scam everyday and cuss and throw word like a bitch from one to all but I forget Unu all a bitchess

12. Dougie a get free flight from him start work at delta and how Unu a cuss Dwight bout batty man they all are anonymous file drop by 8 :06 yes but clear up the battyman part they all are and and all have the ninjas bobbette you a wicked a wha you fraid Dwight tek daffina lol and you have special folk why you eat a Resturant you can’t get it so and did you check out yourself fe Mek sure bready nuh gi you it what a untangle web we reap if nastiness by one and all what a set of pass around donkey dem Cocky feelings argument lol I just cannot with this matie war why you thing dougie nah throw wud the whole a dem file long and dem all sleep with dem one another

13. GQ is nooooobody! nth wrong fi live with your family as long as you paying bills and doing your part. can’t get up a badmind the yute fi nth, you acting like a big hole jealous gal and it really look funny on your side. stop swim wid the fish dem and try flying.