Good, tired of dem a plot pon people…young young bwoy nuh what work,go plant tings and sell, God will c u through and bless u. A the same mentality dem come a America wid, broke it out of dem. That’s the Jamaica me know, dem need ruff justice because dem a bad bwoy. Dutty bwoy guh nurse u wounds, tired of dem. People can not live in peace because of dem
A wah him teef now??
Lucky a only him foot him get it in,if a did smaddy else him head back would have been out..them too phuck’n teef nd lazy tuh guh fine honest work
Him betta thank him lucky stars say him nuh dead, afta him go do wey him do; and den a ask bout chance. Lol @ the comment “Chance dey pon balloon”.
That firearm license should be revoked. Fly di tiefin bwoy marrow. Yu a gi squaddie too much paperwork.
Good, tired of dem a plot pon people…young young bwoy nuh what work,go plant tings and sell, God will c u through and bless u. A the same mentality dem come a America wid, broke it out of dem. That’s the Jamaica me know, dem need ruff justice because dem a bad bwoy. Dutty bwoy guh nurse u wounds, tired of dem. People can not live in peace because of dem