BROKE OUTA EGG SHELL BUCK…DRAP AND BRUCK LIKE A REAL BROKE EGG

The starface mek me ask u sumpn “broke” out artiste outta what?? Is leng really serious dwrl! We all know u got that award because heavy d is ur manager.

15 thoughts on “BROKE OUTA EGG SHELL BUCK…DRAP AND BRUCK LIKE A REAL BROKE EGG

1. Yah real past tense or past participle cuz mi nuh know who wuda give yuh BREAK out artist when de only thing it luk like yah bruck a man back kmdt

1. mussi lead a pack of rats, all dis off mad bwoy duh a sit down on de gram a smoke weed or mek a bag a damn noise, him fi guh audition fi rubbish truck cuz him louder than dem when a blow dem horn fi mek yuh know dem a cum

2. All now nadeisha star still a try buss and cant buss..laing u really wicked bout u a give nedeisha star award a muss fi hang around artist

3. I swear the ppl dem that come pon pink wall can hate ee. If the gal did a dash out her pussy it would be a problem. The girl a wk hard for her achievement you non motherf**kers a hate. Starface do Yu ting dem Ca stop nothing. Whatever award she get she get it so wat the f**k

4. COME ON MAN WHY PEOPLE IN PUBLIC LIFE HAVE DEM MOUTH STINK…. TO THE POINT OF ..LIKE BTTYHOLE??? IF MY MOUTH SMELL SOUR TO MI, IT MUST SMELL SAME TO SMADDY ELSE, AND SIMPLICITY DWLLL HOW U MEAN THE MAN FI GO AUDITION FI RUBBUSH TRUCK FOR HIM LOUDER THAN WHEN RUBBISH TRUCK A COME DEM,…. DWLLLL MET TEL U PICKNEY DEM FI BEHAVE DWLLLL WATA FULL MI YII