DEM SEH BOP BEAT CHIN

MI HAFFI SEH DI PEOPLE DEM SEHHHHHHHH CAUSE A SUH DI PEOPLE DEM SEH…….AND DEM SEH…….CHIN TRY PLAY BOP WHO IS DI FOOL AND HIM TUN WISE…..Now to the story.. BUT LIKKLE BEFORE DI STORY MEMBA SEH IS CHIN SEH MEDIA BY ANY MEANS NECESSARY SUH DIS NEED BOUT 5 CONFIRMATION…Now to di ting…
GULLYBOP-Optimized
Chin carry man wid dem and say di man is part a di crew..Bop dem claim see likkle movements wid Chin and di man and see dem a do di tings…And beating gwaan so Chin face supposed to have signs a di confrontation…
*******AND AGAIN…WE NEED BOUT 6 CONFIRMATION PLEASE & THANK YOU***********

15 thoughts on “DEM SEH BOP BEAT CHIN

1. That’s why she a throw word bout ungrateful ppl all day pon har page look me not lying . Heeeeeeeey a man dat name child can’t squeeze them too tight them we buck your Rass.

2. Chin should not bring the stiff john around that’s wrong chin ‘ should kept him far away dat too bright. Go see gully bop a show jealously well can’t blame him he’s the bread winner. Chin thought u have skills to be a old f**ker gal u only have skills for gully bop bop .

3. Chin know fi keep di attention pan har doe. go see how di makeup awtis deal wid har face like Halloween, unnu soon see pics.

4. Mi did suspicious bout har from mawning, now a evening, it worse. All de song dem wey she a sing sey she naw lef him, and de tattoo wey she go get wid him name pon it, nevva even phase me. If him nevva did mek it big time, mi know fe sure say she wouldn’t even poop pon him. Bitch! A dat fe reach har!

1. Damn right Yawdy! But she should a know from she carry man inna crew she did a go get watch like hawk :ngakak

Rule:

1) Woman no carry man inna crew. We go inna crew go see dem or dem come inna crew come see wi!

2) You a plan fi left the crew when you start sleep wid man inna de crew.

5. Chin becarful of the company that you keep! That so call makeup artist that you have around you is she talking out all of your business #facts….. Chin that girl don’t like you I listen to how she talk and she is very evil!! You need to be very careful. Girl I don’t know how much makeup artist you have,I’m talking about the girl that did the video shoot for you and bop the other day!