DEM SEH DI MAN GET HOLD FI RATTY

HE IS BEING HELD AT THE 47TH PRECINCT AND WILL BE TRANSFERRED MOMENTARILY ……………..RATTY FRIENDS UNO LEF DI PEOPLE DEM PRECINCT AND MEK THE LAW FINISH WID DIS MAN NO MAN KILLING

18 thoughts on “DEM SEH DI MAN GET HOLD FI RATTY

1. Waste like yuh big stinking hole muma..unnu have chat now memba a catch the batty bwoy catch him offgaurd fi kill him..me n u knw seh him did afi study ratti movement fi that happen..now u can guh suck u mada..r.i.p ratti one ah the realest that eva walk pon earth

1. What can they do all them a do a bait up themselves to be on the police radar. Off topic Met, but did anybody get charged for Kirk Massop, or lefrac murder?

2. If yuh maada did grow you good you wouldn’t look pon all like Ratty and end up wid a leaky herpes hole and a give batty wash. Yes di whole a onoo a some germs

3. No one got charged with either murders because the streets never talks when it comes to these kind of murder casss. Cold case files. Sad but true.

4. @ Wanna kno : Yes someone was charged with Kirk Massop killing, young yute name Oneleft.. from the Bronx use to be in the uptown gang.. he is serving time for murder and being a paid hit man.. so someone paid him to kill Massop..

5. Damn see how life crazy I ask the question and me know one left deh a Jail went to high school wid him!! A south him come from wonder what could a cause that

6. Mi hear sey dem was foreign fren. I also heard them was at Inn At The Border on 1/3/2019 so something must have happened between then and 1/7/2019 fi him fi suh angry an kill di man

7. Dutty battyman Souljie u mus dead back yu tek di man life fi no reason at all but god nah sleep yu wicked how u fi tek di yute from him family n friends yu badmind di man cuz ratty nuh do yu Nutn ,a mus tru di man a fuck dung di place n u nah get no pussy ,big dirty devil worker