DEM SEH HIM GET STAB UP

30 thoughts on “DEM SEH HIM GET STAB UP

1. Nully you salt you frig like come on you are not that type of person you got shot up a england and now this..

2. ooooooooooooooooOOOOOooooOOoooooo damn Nully…MI REALLY WAAN FI KNOW HOW DIS YA STORY GO ! Please smaady from bronx come een…come talk to wi!

3. Nully get traveling docs the other day n decide say him a pack barrel fi go jamaica go hype cus thats all him good fah. Soooooo, him take the man them 30ting n nah give the man them no solid argument. So the the man them run inn pon him all mash up d car he was in, n it wasn’t even his #facts #fabricating

4. Dwl nully and him whole family is a set a teef Weh love bruck ppl foot him tek d man dem shit and dem f**k him up straight up ! THIS NIGGA ONLY THIEF TO HYPE AND GO A STORE GO BUY BOOT AND BELT and post video Pon Ig in a store ! Wid him stinkin mouth thief money fi go a dentist nuh my yute ! Dis tyme I hope him learn him lesson dem coulda kill him ! Smh stop walk n thief nigga. Him finally get d papers but how ? Nuh deport dem deport him from Uk? And another thing what a way how element gone a jail now nully a find new man fi hitch on pan. At least element never snitch maybe a likkle bit. Lmfao

1. definitely hype, definitely nuff, mouth definitely STINK,i also believe he is one of dem weh love floss but live inna one room,definitely lie and every thief is a liar and every liar a thief! This sound about right…question anybaady can tell mi why Nully eva ah post up ova Chillz like him live deh?

5. From the friend’s mouth: i heard nully went to check some female he he’s dealing with and as he pulled up, some guys jumps out of a car, ran over to his car, dragged him out and start slicing his face. They gave him three big buck 50, according to the friend. I haven’t seen nully since to see if the friend was telling the truth or not but it’s what i heard.

1. Yea man woman a go be dem downfall how u gone check woman knowing ppl a look fi u and a drive people car at that what a low life ! Why it haffi be the woman set him up why it can’t be the car lender Dwfl

6. Dwl ! Seran if d bwoy mout tink him need fi stoppppp n love look gal u can call it seh a up a Chillz him live when him done thief d ppl dem money him go a mall go buy d latest den go a Chillz guh look woman n trusss curry chicken wid him bruck self dwflllllll it don’t look good!

1. the ones with the stink mouth eva ah look ooman…an him EVA ah look ooman…dwl at truss curry chicken…he’s annoying as f*** man…ugh

7. Yes man, it look like Bready Duppy finally leggo……ah one time mi get fih sign in today!!

@Saranwrap it look like ah smaddy you dealt with personally, tell me something, when you was dealing with him did his mouth stink,lol?

Nully, look like the man them over Merica catch up to you, you ThiefT yuh!! Hope the cut them yuh get not to bad still.

1. Dwl no Quena…Neva deal wid him…he’s just very good at making himself be seen and heard …him try look mi but mi did haffi pass pon da one deh lol….I like my man wid fresh mout and white teeth, please and thanks :request
      Bronx is very small…you can hear a lot and see alot

8. Puerto u nuh haffi deal wid him personally fi smell him stinkin breathe is a man Weh nuff all when him don’t know u from Adams him up in a u bloodcleet face a chat bay fckry ! Just chill and low Saran she a talk truth !

9. @Anonymous 1:28pm, MI HAAAAAAAAAATE YUH!!!!!!!!!! MI WAAHN FIGHT YUH!!!!!!!!!! HE OR SHE SAID “GUH AH MALL GUH BUY DI LATEST DEN GUH A CHILLZ GUH LOOK WOMAN AND TRUSSS CURRY CHICKEN.”

@MET, PLEASE COULD DOUBLE AND TRIPLE UP DI BAN PON ANONYMOUS!!!!!

10. Saran wrap come ere…..how Yuh know him eva kotch up ova chillz if Yuh nuh ova deh kotch right up to….or a stop Yuh stop go up dere now cuz yuh realize dem is a bunch a waste man…u know the deets bout the curry chicken and all these. Mi not laughing. Nully fi lucky that’s all him get and him betta mek sure him sure him use some of the thiefing money pay to fix the ppl dem car. Time Yuh learn if keep Yuh hand and Yuh mouth.

1. Once in awhile when mi guh deh fi pick up mi food…he is always there. Ah nuh mi alone sey it Dwl. Mi Neva seh nuttin bout curry chicken…Smaady else did….I was enjoying the joke …but truthfully mi nosy like everyone else

11. yes fi true him love look people and mouth ever stink! Met that’s Michelle from England baby dad , the same Michelle weh a mine and breed fi whoring Shawn sharp

12. Him guh check big hole Kerry “jue woman” he’s been f**king her since jue got caught up. R man behind bars an she jus ah dash it out suh. Poor jue. Didn’t know he was winding a gold digging whore.

13. Everything sender said is on point. Him guh check jue woman kerry. She even followed him guh up a di hospital. One ole crosses jue guh pick up tun wife. Now him a lick time and she outta road a fling weh the p****..

14. So a kerry dem a say set him up. Dem gal deh mixup and chat like wha sith fe her mixup friend whay just return from the cell they wil definately set him up cause them carry news back and forth so jue bear nuh get nuh time yet and she a have so much man already