Kmt! BOOooooooooooooooo yuh mek battyman bring yuh dung gal, not even real battyman tuh, di one whey a try be real man :hoax2 …. an now a come gwan like yuh a saint inna clean clothes???? dis ago tek nuff time my girl… mi naaa recover a swear! mi cyaah figet how yuh gwan all when di ppl dem a talk tuh yuh… yuh tek di ppl dem husband an did a expect lifetime. Mi just waah boooooooo yuh.
YES ANONY #2 low selfe steeem bitches is this a finneral procession with some pup eena clothes malnourished looking come falla back a mi ppl, over what man stink up u hole,, go get a life.. if yalll know lef dis alone for if marvin draw fi her… she gone again.. its like nexxxx…..him dis him wife though he sounded sincere or a 2 yrs him deh a ja with her
Lovely mi rass. She looks tired and stressed. She need fi get her mind and soul together before she come a road. This is all a pretend thing. She really nuh look happy.
Don’t find a man Fast Nickie, take a moment to reflect on life and the choices you made that brought you where you are today. Thank the universe for showing you what is has. And watch those 2 chicks kee-keeing behind you, something tell me is them video you bout butt padding. I dont know you but everyone takes L’s, use this as an opportunity to grow.
Kmt! BOOooooooooooooooo yuh mek battyman bring yuh dung gal, not even real battyman tuh, di one whey a try be real man :hoax2 …. an now a come gwan like yuh a saint inna clean clothes???? dis ago tek nuff time my girl… mi naaa recover a swear! mi cyaah figet how yuh gwan all when di ppl dem a talk tuh yuh… yuh tek di ppl dem husband an did a expect lifetime. Mi just waah boooooooo yuh.
Where do i skip to to see her? Dont have the time to watch alllll of this. Please n tonks
That camera man is forever disrespecting woman. Why he never ask the youth in the pleather jacket if he not hot:)
Omg, SHE look like a little child wen dem dress up for Halloween.
YES ANONY #2 low selfe steeem bitches is this a finneral procession with some pup eena clothes malnourished looking come falla back a mi ppl, over what man stink up u hole,, go get a life.. if yalll know lef dis alone for if marvin draw fi her… she gone again.. its like nexxxx…..him dis him wife though he sounded sincere or a 2 yrs him deh a ja with her
Lovely mi rass. She looks tired and stressed. She need fi get her mind and soul together before she come a road. This is all a pretend thing. She really nuh look happy.
Sidenote: Nikki Chromazz fava dead inna casket.
@6:23 yuh see Nikki with red hair. She looks good.
I hope Nikkie don’t turn lesbo now….she need to stay far from the damn Chromaz and her crew. Find a man fast Nikkie…
Don’t find a man Fast Nickie, take a moment to reflect on life and the choices you made that brought you where you are today. Thank the universe for showing you what is has. And watch those 2 chicks kee-keeing behind you, something tell me is them video you bout butt padding. I dont know you but everyone takes L’s, use this as an opportunity to grow.