DEM SEH TAMARA DID PALAAV INA DI PEOPLE DEM HAIR DRESSING SALON…SELLIN

tamara
teef-Optimized-1
If you good into the docket number there’s clear details of what and what she exactly had at her home in queens. Hehem looks a lot like tings apple wear and the Balmain they were recently showing off are among the brands mentioned cough cough…lol. Jamaican nativity meets at the hair salons and apple does her hair in queens up a Mitzy on the ave. if you google more articles the pieces come together quite simple. And it burns hard working people like me to see them get tings so easy.

0 thoughts on “DEM SEH TAMARA DID PALAAV INA DI PEOPLE DEM HAIR DRESSING SALON…SELLIN

1. Good morning Met and everyone.
    Now I know why people watch me so in them store which i hate, all because of these people and their greed.

1. Just politely approach them and ask them to please stop watching you because you’re not a theif and it is a very uncomfortable way for you to shop; they will make apology and become very friendly with you..

2. what a piece a suss inna 10am bell pon 165th Ja Avedis mawnin yah, a wonda if mi can guh mek a walk jus fi tretch out mi aize ole cuz mi knw dem up deh tideh wid a piece a mix up nd worring

1. when story bus di whole a dem always log on and talk..a jus one two people a talk up pan dis …di whole a dancehall uneasy

3. Di whole a NY ago be Naked again. H&M and Dots, Easy Picking ago feel it now.. Mi no dem Fraid fi go ina Barneys and Century now.All within the space of one month all di profiling rich ppl are BROKE.com

4. Philty you are so right! All a Tamara former customer dem a go walk naked now kmt and with Christmas just around the corner :hammer :hammer :hammer :hammer

5. met which one is she if sh ein black jacket she look content.. wow 80 hand bags bwoy tamara all get the giuseppe before apple … why ppl do these things 10,000.00 bag for what? smh

1. Servy, Quen Quen is ah part of the JMG clan and she cannot tarnish our good name…she betta me sure ah nuh she, dat’s all i’m saying 😡

1. Met u get them mixed up. Tamara is the one in the grey. The 20yr old is the one in the black blazer. Alaia. I know her.

1. pass content a up close mi waan c de face she dont even luk 36 is like she a seh e’ me wan nah guh dung sorry

6. The theft isn’t the only thing they’re gonna get charged with…fraudulent interstate charges will also be added as well…any state dem teef ah guh sell wid people name and credit is also a felony tacked on to all the other charges…when the roll is called :hammer

7. You know know not too man big dance lef go do year so they will survive. Plus the operation a still go on Tammy was not the only link just the most foolish one. u nuh see them a keep quiet.
    Tammy is a pro at this anyway. She has done time before so Saks a fool fi hire her. Tammy will give up information u mug see say everybody
    Head hang down except do har and a bear designer she a wear too hair and make up inna di court. Them live fi dis. All shawms she do tek notes

8. Di one weh dem call Tammy, she look bareface nuh hell innah di people dem court. It takes a very cold and calculated person to do dem tings yah to people and at such a level. Look pan har face, just blank like dem seasoned killah. She just look like a bored student innah a classroom wah she nuh want to be,jaw bone lockin and all. Dese people yere,sah, maybe it nuh really hit har yet, and or becaz this is not har firt “rodeo”, she nuh cyah. Maybe she did just want to guh back fi continue har relationship tru toilet..if a laff a dead up in here.

1. mi nuh sorry fi none at 20 she knw honest from dishonest she get caught up in de fast money lane teef nd sell pon de hair dresser gal dem strip ….mcdonalds stay hiring nd opening new branches yuh haffi start from small..jus like how yuh creep b4 yuh walk nd yuh mouth run wata b4 it full a teeth

1. Simply, there is nothing like an honest day’s work..I will work ANY job cause it is an honest work/living and you get to mix and mingle with regular everyday people just like miself who have families and concerns so we can all relate to one another…there is nothing better than freedom and peace of mind…

1. de spanish nah tek no check she got other tings to do dan sit and get some long time dat can be cut in two smaddy ago sing yuh wait

9. is a question me keep asking ova and ova, den dem neva know seh it a go eventually end terribly? y o y dem tink dem invisible and dem actions untraceable is mind boggling.

10. @Met, from di distance, tek a good luk at Tamara, she look worried to unu?? that bitch have har plot layed out fi di defense. Every, mumma raasclaate she ago rool out fi lessen har time. Dat harlot have no loyalty because to my knowledge her time is gonna be long based on her prior hx of incarceration, so she ago rat out fi help harself. DI WHOLLA DANCEHALL UNEASY INA DAY FI TRUE, DEM MIND MIX UP, CAUSE MS WILLIAMS AGO SHELLLLLLLLLL FI SAVE HARSELF…

11. Met wen U click on the link pic not coming up. Metters let me know if it is happening to anyone else if not it time to buy a phone honestly.

12. Dyam eediat dem be. You get wuck like dat eena luxury store, you look fi get eena di men’s dept quick time., wait till you meet a nice single man or divorcee, cause you must one day and haul you ass outta retail and guh enjoy di good life, wuss if you pretty, slim, and can hold a good conversation. A suh u meck dem jobs wuck fi u!
    Dem suh chupid dem not even look into di possibilities wah working dem jobs deh open fi u. Small timers can ongle see di quick reward instead a hold out fi di big fish. Jump right from cockroach infested apt to cockroach infested jail cell, gyal you could have been enjoying di champagne life had you used different tactics to get ahead…kmt

13. I saw a comment I’m not sure if I’m reading correctly and not sure if someone else confirmed but the black jacket girl is NOT Tamara NOT Tamara she’s in blond hair with her head held down.
    Bubblelikesoup

14. She nawh hold up har head fi nuttin Dat bitch and di ppl dem whey know har not even come correct Unuh what a way Dem a stay dormant. If a did seet from Mawning a call age outttt ooooo
    Bubblelikesoup

15. Den mi si apple inna $3000 odd balmain boot ova next post, den met who apple fooling bitch can’t even afford a patty much less dat boot dem thiefTing get to me a hype pan ppl when Anno honest living bare f*king scamming.
    Metty GM my manners.
    Bubblelikesoup

16. Met a so di whole a dem tief an tan bad especially some a di harirdressef dem pan ja ave when all a dem use to deh a Saleem pan ja ave (me a talk bout Mitzi dem, di twin den Monica, Marsha all a dem 1 day mi in deh an it look like dem ketch a cyaad an every baddy a pay dem bill who no pay cable pay light and phone out a every baddy in deh a only bout two a dem Neva pay no bill den it look like di owna fi di cyaad decide seh dem a get police involve fi any baddy who fah bill pay yuh wah hear how faas di frigga dem jump pan phone who nah tell cablevisoon seh dem no know nuttin bout how dem bill pay an dem want it off a call coned fi remove di payment me seh dat deh shop deh no see me afta dat me no want dem even know me last name

17. Met yuh wah hear di tweeta voice too wha dem have pan di phone “ma’am a don’t know who pay dat but a don’t know di name a want it off ma bill” :hammer :hammer

18. why are you people so badmind ???? all of you guys probably bought clothes from the girl and probably begged to be her friend each and everyone of you people remind me of johncrows nobody has the facts to the girl case and between met and the rest of you low life people all you do is live on this website an chat people business all now nobody nuh know if met is a man or woman but deh pon groupie bout yes met this and yes met that go get a life man a lock met fi get some a unoo lock bout unoo a write pon pink wall like unoo know people business unoo tooo licky licky a dat me waan tell nuff a unoo

19. TO BATTY LICKER
    LICKY LICKY IS YOUR FIRST NAME
    WE ON JMG NO BEG NO GAL NO FRIEND
    WE SPEAK WE MIND AND CAN DEFEND IT NASTYNESS
    WE HAVE,OUR MONEY TO SPEND .THATS WHY WE NO THIEF LIKE YOU..
    WHO CAN BADMIND A THIEF BUT A THIEF LIKE YOU.
    THE ONLY DRANCROW I KNOW OF IS, THE SET A DANCEHALL HYPE SCAMMING THIEFING DRANCROWS LIKE YOU, APPLE KERRYANN, TANIESHA,BOBETTE, TINA AND THE REST OF YOU LOW LIFE VAGABONS.
    WE DONT NEEDANY FACTS IDIOT. DONT YOU SEE THE FEDS HAS IT ALL,ARE YOU BLIND. 66 ENDICTMENT
    OR BETTER YET, WHICH ONE OF THE FOOLS ARE YOU?
    THE “FECES” IS WAITING FOR YOU!

Leave a Reply to simplicity Cancel reply