DEN A TIA HAVE DI FORGET ME NOT? A WHEY DI

0 thoughts on “DEN A TIA HAVE DI FORGET ME NOT? A WHEY DI

1. Mi seh from Tia teck di bad man and breed fi him she get soo hype. Tia Maine is not leaving the man no matter weh you say or do. Get over the fukk and duck or keep hiding an riding.

BTW Tia you really meck di man sleep wi you and you drop di charges that quick?? DI man ina party and you see him wid ur yeye and nothing no POPO no call pan him.. I take it you got scared all f a sudden. girl go get a life and stop waste tax payers $$$$ calling the police everytime you and ur babyfada ready fi meck love and war okk.

2. Well I octane Sing bout love smoking weed and him nuh smoke suh I guess a jus song fi ppl dance, cause jus by the looks a tia u see sey shi dont have a forget mi not.

1. If mi nuh like yuh one more time. Dwlllll. A weeeaakkk. Mi nose. Shani dis anonymous need blocking right away. Dwlll. Lmaooo

3. Dat Mumma Gee is such a big kratches gal. Him luv run in pon people beef u see only fi try look hype an stay relevant. Tia u need fi go sit your disgusting ass down. An by the way, how cums a Tia an Kae sister a spar now. She an di broad back sister dem fall out? I swear unuh gal a di besssssss. Unuh cannot keep a friend fi save y’all lives.

4. News flash or should I should I say PSA..

DI man dem a Philly so broke and whoring di gal dem get tyaad a dem and start come out ina di open wid dem woman now. Yes you read it right. Philly gal(Kaka and Qwena,Tyesh and Chrissy,SHauana lovinglife,Muchy, Kaye,TT,) are the only bold ones thus far. Dem have up dem open Gay relationship now and not hiding it. All a di gal dem weh you see ina dancehall have a gal and a man fi dem sticking when dem feel di need. Meesha and Veachy dem fall out cause Veachy neva ina fi har sexual advances. Meesha and Tia a rub krathes hardd plus she wah stick it to Veachy dem. It’s funny cause Meesha sister Kay deh wid Veachy cousin so can we say mixxxxuppppp.

5. Tia whoring Fren tassy nuh jus have baby and ina dance a skin out har big dutty p***y weh she nuh stay home and tek care a di unwanted pickney she sick stomach all she do a walk and f**k down di whole a philly jus like har dead whoring mumma smh

6. Uno late the man been see Tia everytime and his eyes wide. He beg beg beg tIA and they never leff. Why would they because dry up Maine try boost the man to wAR with Tia? Tia come out and no say a word it’s always Maine a throw words on and offline to kill off herself to show she withe the wutless man. And he look everybody smh. I seen three Time in party a watch tia. N tia don’t stay good but she look way beta than maine. Maine cheap bad n a try buy n bully di man. Maine I hope is the man buy that Lil 3series u say u buy cause dI big man LIVE in that Lil car. You buy the man cat to leave Tia alone dwl it Neva work

7. Philly gal dem mek man tek woman fi fool dem past round like past round donkey Ina da same Circle mi cah stand dem dem mek Spanish town man dem f**k dem and duck dem ..Maine da ooman nuh wah yuH Tia big up yuh self

8. TASSY u a young lil gal u ago too hard u need fi slow down now u need fi line up di whole a philly man dem n go duh a DNA TEST cuz u don’t know u baby fada but mi ago gi u a hint di Pickney black n look like windy veachy cousin it sticky pon yuh

9. this should give hope to all senior citizens, its never too late to persue your dancehall dreams.