DEN MATRIX REALLY MARRIED FI CHOOT?

Good morning met. Here is a picture of Tony at his wedding. Pink wall is the best so I want to know who is this female that actually tame this lion. Is she one of his baby mothers . Is who really tame Maggie boy. Pink wall update me please. Thanks.
matrix

38 thoughts on “DEN MATRIX REALLY MARRIED FI CHOOT?

1. Mi no know if a me alone see dis but from last year till now him look sick bad.. he juss a draw dung to bone, Mattie wghat is going on in your life Booo?? and Why You and Noah Fall out? chu di man a bunn out di dead beat daddy dem and you and Ele top di list?

2. I WAS IN FLORIDA COUPLE HERE AGO AND TONY USED THE MIKE A SEH – HIM NOTICE BATTY A GET MARRIED FI COVER UP – WAS YOU TALKING ABOUT THIS DAY TONY – CAUSE UNUH JAMAICAN PEOPLE LUV BAWL OUT PEOPLE BUSINESS AND PUT OTHER PEOPLE DOWN TO MEK UNUH SELF LOOK GOOD – BUT HEY – TONY CONGRATS EITHER ITS THE NEW WORLD ORDER BATTY MARRIED WITH KIDS AND EVERYTHING A GWANE NOW – DI WORD AGO END!!

1. Loll u missed the mic and world. Big an serious ppl fi grammar check before dem post even wid we patios bad spelling…Cho

3. Met oh,

Is Toni Annn still wid di Badman weh she bunn Mattie wid? From she give di bunn it look like mattie a carry feelings cause all di lickel girl dem stop appear regular ina him Daddy boasting pics. To how mattie treasure dem two girls dem I’m shocked that they fell by the wayside like his older Kids. Mattie you fi stop carry Punash feelings sir.. aS for Tonia ann, she been keep a low profile, hope all is well and she is at peace and happy.

4. What a dark wedding! It look like a fling together an fi that moppet man who love diss people you would expect something extravagant like him gal royal personality.

Dark affair.

5. Congrats…is it me or is her butt hanging out in that dress. I’m hoping it’s the light. Anyways everybody deserves somebody to love, i wish them the best hopefully it’s for love and not business.

6. Desperate times calls fi desperate measures… Right now anything fi stap di battyman talks dem wah eva a linga ova him head like black cloud… My youth just come out and dun. A Wanda if him know say ppl can dead from not being dem true self.

7. lol all these comments one thing i know she better prepare for the dutty life f** when and who me wah pay bills when me feel lik chat on phone all night and you just keep you rass quiet

8. It shock him followers dem if u even si d clothes d ppl dem wear pure dark color all him mother inna block u can know sah a greencard ting dis look pon him page is a brown gal wah him a big up from yah day shi.always pick him up a d airport etc anyhow hurry an file fi u kids dem dem gal yah wah husban meck dem get husband

1. Bitta bout what?! Which lady you a refer to? Mother of ms. Lashy, the bride or ms. Lashy himself?

Bitch ongle ting Bitta a mattoron ways. that is one nyga nobody grudge.

9. A the browning weh him no stop big up pon him page, him all hide har profile him no want nobody run eeen bwoy me no know aweh she duh but him head ova heels fi har bad, me feel a him second love after toniann or she remind him a Toni Ann or sumting

10. I could have sworn blind he is a us citizen, because him always a post a US passport whenever him a travel so unnu sure anno love

11. lawd Miss Stay bad Charlene mussi ah dead deh know!!! Gwan mih fren Tony ah you seh Love and happiness. Dis ah mad Charlene bout seh she a serve him papers.

12. Thought he was a U.S greencard holder….. Nuh him sey him ago vote fi trump….. But I memba when did tek wey him visa but him did get it back

13. A good good wedding the man keep bout green card,his bitter baby mothers over here talking shit unu really have hopes to deh back with this dutty germs? No green card wedding na go overboard so with all grooms men and bridesmaids,gal unu go have some ambition and glad somebody tek the germs outta y’all life.

14. How tony matterhorn fi have greencard and vote in america? Mi caah do deh maths deh at all. A mussi him fans dem a comment.. The way how matterhorn love disrespect the females dem instead of using his likkle fame fi encouage dem fi do betta mi go over him IG go look and if a that girl him married. Him hit below di belt, cause me did a look fi smaddy weh look like Lauren hill when she did younger. Met you know natural all when she wash her face it look like she still have on makeup. But that girl look like spice in a the brown version. And full a fakehair and makeup. Mi know him love fat girl. But the way how him gwaan mi did think a smaddy like Lauren hill him did a go married.

15. All of you who have the negative things to say are all some sell front gyal, waste man, and dutty f**k out bitches. Some of you just nuff and can’t even spell correctly but you want to write post, a pink wall you come learn to read. So what if it’s green card! Can he help his family if he doesn’t help himself first. If the man find love after his BM take vexation and f**k on him, all of you sad bitches/battymen just hateful and bad mind. To me he loved his BM Toniann” but nigga is a yute in the streets him ago f**k, men respect females who stick it out through the “thickN thin” n hold it. I bet all who comment negative don’t have any man/woman and fraid to get one cause dem pussy prolly coming like a deep box or dem dead Lil hood lol. My girl Mrs. Taylor gwaan hold di faith who ever you are and just don’t f**k back if him f**k on you like some a these retards think that’s pay back. Class is class N him know why him choose you green card or not at least him put out the effort to give you a nice wedding, the negative posters dem all ole n mash up n know dem never ago get married Thse crazy ppl see one pic n say all these f***d Up shit smh. Tony! Mr. Taylor aka Maji bowy, congratulations and mi know you nuh care you use to these doh lol. #ShoutTheF**kUp

1. Hi toni matterhorn You are delusional. So you come here come tell the woman fi just tek the bun, and don’t leave? I pity you what away you have a problem with the woman dem front weh u head a do up unda the woman dem dress tonisha? U married and you still a mention toni ann? You sad bad.. You bright and fesity you face breast dem long like the bridge a bagwalk, move u fesity rass you and u wife stay bad like

16. I knw the girl him married personally, no they don’t have kids together i was shocked because she only 25 and tony a big man fi har and dem just deh not even 2 yr good . ..but who knws maybe a love

17. ToniAnn is a Christian woman and she’s very happy and looks good. She left Maggie and holds no grudges. He will never get over the fact that she left him. She looks much better since she left his ass.

18. Toni and Tony broke up long ago and she in her church now and her shoes store doing well. For the bitch that said her daughters got left by the wayside u need to shut the f**k Up cause he’s been taking care of them. Don’t know about the other baby mamas but y’all leave ToniAnn out of it cause she’s good. FOH

19. Trust me. Toni Ann discovered the hard way, but she still made the discovery that there was no future with Mr.Taylor. Right now she has found contentment outside of the cheating and the public disrespect that Tony used to give her.

Leave a Reply to LOri Cancel reply