DEN SHAUNA………….GULLY BOP A NUH NOTHING FI YUH TEK…IF THIS LIS IS KAHREK

Mi could swear dis girl an Shauna was fren. Now she a read Shauna har rights. Dwll. So how Bop a cuss Ninja bout him babymadda cyaan hot like fi him when Ninja done rinse out Shauna (as per Kiki). Raascl*** no wonder Ninja call har bacteria mout cause him know first hand….But Charly Blacks tho????
Screenshot_2014-12-29-19-55-06-1
Screenshot_2014-12-29-19-55-12-1
Screenshot_2014-12-29-19-57-42-1

0 thoughts on “DEN SHAUNA………….GULLY BOP A NUH NOTHING FI YUH TEK…IF THIS LIS IS KAHREK

1. PPB….what “Cray Cray” mean? Does it mean “Crazy”? Cause if so, you don’t see Shauna is in her comfort zone. Crazy man…mad man. Dwlll. I’m surprised that my boo went there though. Charly….really????? Kmt.

1. Not to mention all a di selector dem a Philly and Texas weh have har a walk wid di lolly while dancing.lol. Chin claim seh she was a dancer and all now me have yet to see har buss a real dance widout grabbing up har front every minute. After 2 sec ina di party you can find her in any back room doing what she does best. Chin love Celebrity she wanted to be famous by any means necessary. Thanks to Gully Bop she cah calm yah now.

2. Inna mi met writing she need shovel fi clean off fi her chest.. But den again she doe have no stomach! So it nuh sick

3. Mi believe di senda! causz if shi sleep wid Bop then Ice LA Ninja etc etc is nuting for her to sleep with shi love di hype!!

4. Wow. Shawna belongs right here on wall. Her new name Groupie and where are groupies welcomed. Right here honey. Come on down. Do anyone in pinkwall land have her foreign file. Please run it. Thanks

5. She n har whoring fren Crystal use to f**k and suck sung philly. Outlaw, Zan and the whole crew f**k dem dutty gal yah!

6. Leave Shauna alone let her live the life that she wants. If she is helping Gully Bop I don’t see y she shouldn’t get paid. That’s a job in my view, not stealing.

7. Shauna aka Chin a u Gully juice seh him want a Wuk affa aka Pussy Specialist mi tink dem song yah really produce for you–special edition. The way u dash it up pon the artists dem and still nuh get a draw now u find poor country man weh nuh kno wah pretty look like and him frighten u finally getin your ratings. Your dun out hole stock went UP Up Up. Hope the Gully juice pay you fi the embarassments and classless decision cyaa mi Shame fi you. U seh buffness and who all get a WUK off ah U but gully seh chin and chin seh gully. MY GOD, THE PUSSY SPECIALIST SEH BABY MADDA REALLY..U STOOP DAT LOW FI FAME MY GIRL U SCUM AND NINJA SEH CLEAN UR BACTERIA MOUTH..HIM KNO Y,,,,WALKING MAATTRESS…U NUH HAVE SHAME NOR PRIDE. WEH U COME FROM AGAIN?

Leave a Reply to MAMACITA Cancel reply