DENEQUE DEM SEH YUH REAL AGE IS 27

IScreenshot_2016-08-06-20-43-43-1

Screenshot_2016-08-06-20-44-22-1

Screenshot_2016-08-06-20-52-08-1

Screenshot_2016-08-06-20-52-33-1‘m extremely tired of this fake bitch and her management lying about her accomplishments and her age. So mi duh da masses a huge favor by showing the proof. Denyque knowing that she turned 27 in February this year accepted an award for being under 25 LOL 😂. She’s been trying to act like she just turned 25 but Miss Universe Jamaica said naaaaaa bitch….see yu real age and real last name ya! The lies between Denyque and Jade gu on and on…too much to write about, so mek mi deal with da 1 ya fus lol.

11 thoughts on “DENEQUE DEM SEH YUH REAL AGE IS 27

1. I like Denyque, she seems like cool peeps, she just needs a hit song. Plus she and her boyfriend Mr. Maps are a nice couple, all if them a have them war like all couples do u never see it a dash out pon social media.

2. You know seh mi seh suptn wrong, to how she still in her early 20’s mi haffi laugh. Cause when me a lef high school inna 2010 mi kno seh she did closer to her mid 20’s! Mi nuh understand di need fi hide her age, cause inna dance Hall is either ur hot or ur not!

3. You know seh mi seh suptn wrong, to how she still in her early 20’s mi haffi laugh. Cause when me a lef high school inna 2010 mi kno seh she did in her early 20’s! Mi nuh understand di need fi hide her age, cause inna dance Hall is either ur hot or ur not!

1. Bloodclaat I had a feeling it was 28 u kno. Ca it nu add up. So they must have made a fake birth certificate to run for miss Universe. Denyque need to give the people dem their award back. Ca she pushing 30

Leave a Reply to Spoon Cancel reply