DENYQUE DI PERSON SEH STOP BEG DI CYAR

8 thoughts on “DENYQUE DI PERSON SEH STOP BEG DI CYAR

1. its a big NO from me, it simple, them shuda save di “wedding” money & buy di car, none & i mean NONE of those IG hoes neva like ppl stuff or else u ina dem nasty circle, so why should i do anything to help her get car, if VW did rate her as a brand ambassador, them woulda sign some contract & give her the damn car. Why she no ask her bloated blob hubby buy it?? so u know say nothing nah too gwan fi dem so called “hot gal yah”

2. I second dat with a BIG RESOUNDING NOOOOOOOOOOOOO. Denyque you should have negotiated a free car within your contract and as menuhbusinesswiththemenuh say, nothing nah gwan fi you “hot gal” and the little cubby cola bear hubby Mapps. Oonu too hype. Kiss mi teeth.

3. Afta you and yuh gingy fly batty gal fren cuss out de ppl wen unno neva mek de Ms.Jamaica top10 or 5 cut yuh waan cum back cum ask de same ppl dem fi help vote yuh into getting a car..luk ere’ man de same spot weh yuh husband sleep inna lastnight guh li-dung inna it skin out wait fi cum lay pon top a yuh nd ask if fi de very car yah seek, damn stink

4. Dis neva mek no sense. Mi understand wat dem was trying to do. Obviously di girl contract done renew and she a get her car but they wanted to bring attention to it i guess. But dis was not d way at all. Come across as her begging for the car and like she a beg fi be ambassador and mek it look like atl doe rate her as ambassador. So it look bad on her and it look bad on atl. Look very very bad for a so call luxury brand. It was so bad that she had to delete the post and atl should ave done the same. And it was bad timing because she done inna hot water right now aready. Jus di way dem phrase it was so dumb……. help me renew my brand ambassador role by helping them to gift me with a brand new vw??? Atl need fi fire dem marketing person and wheel and come again because dis neva mek it at all

5. Looooooooool if a laugh a dead in ere. Mi jus waa kno a which eediat come up wid dis and why atl thought it was a gud idea.

As fi denyque she shoulda tell dem seh she nah dweet because she kno it woulda mek har look bad