DERE IS A MAN IN DIS SOMEWHERE

Can u please post these pictures for me this little hungry belly gal Tishara Anderson from (Edited) in need of clothes shoes food water and ect…her skin dry and need lotion twenty years old and look old…

smh

9 thoughts on “DERE IS A MAN IN DIS SOMEWHERE

1. So why u dont post your pic cause u look like a Tranny old Ore , member u was black so stop act like you a browning with your bleach out skin, check your hand and feet weh cant reach JanCrow u stink like … Check your breath

1. Which old gyal put up the lil girl. Why u mad cause the man breed har. Bere f**k the man f**k yuh and collect him money. . Unnu need fih stop seriously and low di man

2. Met I don’t understand how this big tuff woman putting up the little girl picture. Woman do Mih a beg yuh put up ur picture next to her own. Old foot gyal weh Mek mi friend cum Pon har face. Him no f**k yuh unless yuh pay fi di cocky. Yuh need fih stop.

3. Met the person that is posting this is sad. Imagine Janice big old foot like you. Bere cum mi friend cum inna ur face and f**k out ur mouth weh yuh have. If yuh no run no money yuh can’t get no f**k. Yuh vex kah di man no want yuh dem way deh. U f***g delusional. Mih seh if the man no chat to yuh ur start move like stalker and yuh done know the situation already. Yuh no tired fih a pay di di cocky. Bout 10 year now mi friend ah f**k yuh and yuh haffi pay. Do mi a favor put up your picture Mek do people Dem judge yuh cause yuh no look good at all. For a grown ass women with grown as kids you need fih do better.

4. This is not right …. Why u someone want to defame a person u need to take this down cause this girl doesnt mess with ppl , whoever post this should be in court for false n derrogatory statement

5. Dunce tuff old gal,

Edited error =Edith ect error =Etc, dun old gal go learn to spell before show up on social media hoe you seems mad at the girl easy yourself & go sit down.

6. Dutty Janice stop post pic about other people cause u dont look good with your belly and batty inna one, u shape worse than a barrel, about u a try dis the girl,she look and shape way better than u with your stinking mouth… U need to go check your dentist before u talk about ppl u stink like shit, Mumma whale Janice, u cant walk inna Tishara shoes or clothes cause u outta shape… Me want fight the fat off u with you lumpy skin, u look like a Snowwoman amount a lump on your body… Suck cocky Janice,atleast the girl young she can make changes in her life but you with you old tuff self cant change nothing but your man them, with your Oring self, old f**k box, u don’t see u have to mind man for them to stay with you , No man no want you if u broke stinking pussy gal…