DEXTA DAPS GOTTIT LIKE THAT

Hide Me ID🤣🤣the send weh send in bout shauna, Dexta And Lisa Hype I’m dying🤣A nu lie u a tell that’s y it so funny to me. But shauna stop come ya since lisa hype deh ya, she up in r feelings mumma🤣She fix up the man place, She nu stop spend pon him and him friend dem and cyaa pay the ppl dem🤔but everybody suppose to know seh chin a user smh. She always inna dem problem ya. Dexta nu married so uno need fi stop seh that, nun a dem nave a ring, lexi is just a babymada. Which married couple u see a hoe su🤷‍♀️both she and him. Dexta just a live him life and f**k who wa the f**k and who a force up fi it🤣See the sweety bar dem round him stop use chin, a lisa time now🤦‍♀️all the man babymada dem sell out, till dem all a talk seh she nu stop call from England a question dem, And dexta him a the next 1 to, cause him sitdung and rub out all the babymada Infront dem, su weh u expect kmt. Chin go pay the gal dem, than deh a seaview a buy out ppl and a try bill side against lisa hype.

Cause guess what Dekkie nu wa none a uno, pitty uno know who’s that🤣before February dun Issa another artist ago deh ya, or a gyal fly dung fi him. And him ago embarrass uno, Su don’t sit and wait pon that. Best uno tek the f*** dem and gwan, look how him treat Lexi him beat r go and come, Lock up gal inna him house and when she com a she affi lef instead🤣unless the entire scheme knows she ago get beaten or everybody out a watch fight. If him nave nu respect fi she, weh uno think ago reach uno🤔 and then him behave so loving with all a uno ladies, but pitty uno don’t know who dexta really is. Chin a nu first u a back gun pon ppl, and the gun nu liscen, dem need fi report u dirty r**, Cause same ting u deh a seaview a do with The same bl**** silver gun, But try nu mek dexta affi back fi him pon u fi r** lef, cause shot ago fire outta it, same way him buss 2 over lexi head almost deaf r🤣Wonder if lisa hype have gun to😫But Pinky u shall surely hear bout it ova ya.

21 thoughts on “DEXTA DAPS GOTTIT LIKE THAT

1. Woooiiieeeeee dis ya tea hooooot. Yes sender keep we updated ova dah,Lisa hype hehe look like she want a collab so she ago suck it like a lollipop fi get it :hammer

1. YOW U BACKA TIME..U DID SEE WHEN BOP A FUCK HER..DID U NOT SEE WHERE ALL DAT WAS PUBLICITY KISS PON TV….IT PAID OFF FOR THEM BUT HIM PASS HIM MAD PLACE….U NO HEAR DEXTA SAY IF A TEN HIM MEK 11…YA PUSSY WATCHMAN

1. to think she sucked out BOP tounge pon tv fi publicity!!!!! makes me want to puke!!!! dat deh dutty gully mouth deh???? yuck!!!

2. I DONT NOW WHY PEOPLE GOING CRAZY OVER DEXTA DAPS. I DONT FIND HIM APPEALING. HIM HEAD BIG AND HIS HAS THAT OLD MAN LOOK. THE ONLY THING HE GOT GOING ON IS HIS COCKY. I WOULDNT WANT THAT BECAUSE HIM SLAP ANYTHING ESPECIALLY THAT WHITE GIRL. YUCK

I DONT FIND NO DANCEHALL ARTIST NOW THAT’S SEXY THAT YOU WANT TO GIVE SOMETHING TOO. I ONLY SEE GOVANA BECAUSE HIM TALL , BOWLEGGED, AND SWAG AND DRESSING. AIDONA TOO

1. I don’t get it either. Not a sexiness I don’t see. I guess you can tek anything after taking Gully Bop (Chin) and Kartel (Lisa Hyper).

2. Hey GWAN a A him show go TALK negative bout him..he is the most popular male ARTIST tun up all ages. Female crowd.. So bitch go MEK a Man. Fi USELF that way. U can be SURE HIM no fuck NOBODY ELSE for mi no know WHICH Man. A go GI u EEDIAT GAL him cock resume

1. You can tell that you nuh use to much in life and you will never have a man for yourself. Yuh nuh tired fi share man and do threesome? No self respect u nuh have batta ears gyal. Stop mek man piss Pon you, literally too.

2. Anonymous February 6, 2020 at 5:01 pm MI NUH FIGHTEN FI COMMUNITY DUTTY COCKY. MI NUH FRIGHTEN FI MAN WHO FUCK EVERY HELL HOLE. BAD LUCKY HOLE . DEMON HOLE. CROSSES HOLE LIKE YOURSELF. BITCH, GO SUCK AN ASS AND A BATTIE HOLE FI YU CHEAP ALI EXPRESS HAIR. GO FIND YU 3RD BABYDADDY SOMEWHERE OUTTA ROAD AH FUCK NEXT GAL. GO AHEAD WITH BIG HEAD STD PRONE COCKY. GWEY GYAL

3. YOW U BACKA TIME..U DID SEE WHEN BOP A FUCK HER..DID U NOT SEE WHERE ALL DAT WAS PUBLICITY KISS PON TV….IT PAID OFF FOR THEM BUT HIM PASS HIM MAD PLACE….U NO HEAR DEXTA SAY IF A TEN HIM MEK 11…YA PUSSY WATCHMAN

1. UR EEDIAT opinion…dat was PUBLICITY STUNT all those kisses… anyway your opinion…U DON’T KNO WHO U MUMMA HIDE AN SLEEP WID FI FEED U

4. A LONG TIME SHAUNA A DO ROAD n drugs…Pussy still left….. STOP hate PON THE GAL. She just need fi pay the gal DEM.