DEXTA LIE BOD!

DEXTA SEH HIM DONT KNOW HOW DI GIRL REACH INA HIM HOTEL…BUT YOU AND HAR WERE PARRING DI WHOLE NIGHT..YUH NEVA KNOW SHE A IT WHEN YUH AND HAR A PAR? NOTHING IS WRONG WITH THE GIRL

31 thoughts on “DEXTA LIE BOD!

1. THIS NIGGA IS FARRRRRRRRRRRRR FROM CUTE. HIS EYES HOWEVER ARE MAGICAL.

UR ALWAYS GONNA HAVE GROUPIES WHO WANNA GIVE THESE MEN A PIECE.

1. Nothing sexy bout dis chakka-chakka teeth, need to cut his hair lying bwoy. Mouth spread whe likke pot cover,

Nutting wrong with di girl, she looks like Mezanne di one whe dey wid Joe from Downsound

2. FUCK OFF AN GWEH. DAT BWOY CALABAR CORE KINGSTONS JAMAICA FINEST TALL BOW LEGGED DEXTA IS SEXXY AS FUCK,,,DUMB MEN YA JEALOUS DEXTA TEK STAGE PURE SCREAMS .. HEY WE DI BC UUNU NO HO CHASE THE BLEACH OUT ARANGATANG DEM BWOY NAW BEG UUNU NUTTEN

1. lmao…hate to break it to you. Babes Dexter is about 5’6. He’s a tups away from being a midget dwl.

3. A WA DO SOME MAN.PUS EYE ALONE..MAN NICE FROM HEAD TO TOE YA WATCH HIM TEETH A SO U UP INTO HIS MOUTH? REALLY, THAT’S THE ORIGINAL OWNA HIM COCKY NAW DEDD EENA WE MOUTH LIKE YOURS.SUCK NO GOT NO USE TO UNNU GUCK OFFFF LEF WE SEXY DAPS ALONE KISS OUT HIM RASS CLAAAAT

4. @anon 10:38 most of our entertainers are lookin kennel worthy pure mongrels. 1 0r 2 tall n sexy bounty come in deh beenie no sexy nuff a dem can kip on dem CLOTHES…DEXTA MEK HUGE DIFFERENCE PROPERLY DRESSED..SO PLEASE HOLD U RUBBISH HEAP POSITION

5. Mi believe him! She may have told his “security” or hotel staff that he invited her to his room and they let her in or she may have links with the promoters who booked the hotel, rooms for him, she just a clout chasing groupie and we all know the lengths some of these hoes go to get to their idols…all who a seh “nothing nuh do the girl” unnu is some low life drancrows, implying that a man would or should be proud to fuck every average looking bitch who crosses him!

1. NNOOOO SHE AND HIM WAS WALKING AROUND IN HIS HOTEL ROOM. DEXTA BESS DONT COME BACK TO GUYANA IS BARE FUQING BOTTLES IN HE BIG FUQING HEAD.

1. DON’T COME BACK TO GUYANAN LIKE GUYANNA IS SOMEWHERE SPECIAL AND WEH UNNO FEEL LIKE BOTTLE CYAN FLING BACK.. MOVE YUH BLOODCLARRT FROM HERE AND GUH BACK UNDER THE ROCK UNNO COME FROM DUTTY GROUPIE.

1. Guyana is indeed ah beautiful place, carry ya skunt……. We Blessed in wealth …………… get ya MS

6. I don’t see what women see in this labba mout bwoy. Him lok like him drool pon him pillow a night time. Bout “proud”, pride a go kill yuh.

7. Dexta like the little attention. Him and no artiste nah beef for attention. Just some simple things and him name start call again. See how quick he jumped on IG Live to deny it aka give the story more legs.

8. Dexta should than push him cock inna her eyes and blind her ,then push him dick down her throat and dumb her ,then push him penis inna her ears and deaf her.

These now a day girls too extra cheap. Why they feel the need fi sleep with a man they just meet ??????

These bithes ,clout chase too much.
    Lots of these young girls lack morals and self-esteem.

Sex should Always be personal .

Teck care of unno body, RESPECT unno body, RESPECT unno puss ,RESPECT unno self.

Young girls stop look fame a road.

Guh school or get a dam good job and take care of unno self.

Stop run down man fi them things and lime light unno nah stay young for ever .

Man like dexta nuh really ready for any serious relationship suh unno going to get phuck ,shamed ,disgraced ,ignored, used and abuse .

Prepare unno self for a husband wey ago love and cherish unno.

9. HE’S A LIARD FUQING BIG MANNNNN. DA GIRL GOT VIDEOS WITH HE WLAKING ROUND IN DE ROOM AND HE GOT DE NERVE TO SAY THAT SECURITY AINT TIGHT. LIARD SUCK MOUTH BIG HEAD CRASSSSS. GET U SCUNT

1. What happen to the day dem when people just frig an keep it moving? Now wid social media an all everybody a post video, picture an shit. Da same social media and clout chasing a go mek whole heap a unno lose unno life

10. yeah man a dis fi reach them ediot gal yah, dam foolish gal. uno need to stop fuk wid them artist here that like disrespect females. Firstly dexta daps is a big married man and the bwoy married fi couple years well now. God help fi him wife, she better get tested fi STD weekly. why these little dumb girls nuh gwan go read them books and get a proper education rather than be a next cock cooler for artist or men in the entertainment industry. she should a shame fi mek people see she wid a moron like dexta daps. Dexta have no class or respect for females, while him a mi artist mi would a never call to him in real life, I only like some of his songs das about it, I don’t like him as the person, he is too much.

11. Something is clearly wrong with your head if you believe what you wrote. No hotel staff is letting ppl in his hotel room.

12. Dexta ugly noh fuq and mi naah ask Christ dat,him double ugly pon him live him mouth fava ms mattie stretch out draws and him mongoose eye dem mek him fava senior mongrel

1. SORRY MISS FUCK AND DUCK BUT DONT TAKE YOUR BITTERNESS OUT ON DEXTA.. HIM NEVER SEND CALL YOU OR YUH GROUPIE FRIENDS..

13. DESE HOES AND THEIR PUSSY DOH…….A DAT FI REACH UNNO BITCHES WEH LOVE DASH OUT UNNO LIFE PON SOCAIL MEDIA. YUH SHIT JUST BACKFIRE ON YUH.. FUCKKA

1. You sound jealous. Like you big and stay bad, All if you were on fire Dexta nah look fi out it for you, Gweh diry girl.

14. What happen to the day dem when people just frig an keep it moving? Now wid social media an all everybody a post video, picture an shit. Da same social media and clout chasing a go mek whole heap a unno lose unno life