DHQ MIXUP?

LOOKING

Goodnight mate. I don’t know if I miss something but am I the only one that notice a little tension between the DHQ girl them?? More gearing to nickeisha and sherine. I wonder if a true sher a par wid tall up??

17 thoughts on “DHQ MIXUP?

1. It reach. It has nothing to do with tall up they became friends right after the infamous fight. Met rewind to the Kizzy and John John story. #thecomment

2. Sher vex with Nikesha because it’s nikesha tell somebody that sher sleeping with John John and it cause mix up John John all box up Cher in queens cause him say Kizzy do everything for him and sher make her friends messing up his money . The day after him take her go eat and apologize then them go hotel by the airport

3. So what’s up wid the young yute that sher was with in jamaica, the same one one Instagram that name siva_nvrd. They not together anymore? Because him must hear bout John John lol. im suprised he didnt delete all her pics yet, only a few on his page. Sher tuff like wid her fake batty, and Renee big an stink like, underneath renee black an nasty bad.them need fi leave nickeisha alone and mek the girl live her life, it’s nickeisha who choose to put her self in that situation so jus let her be. Instead of sher and Renee respect her decision, yall throwing subs at her as if you sher and Renee nuh walk an f**k like dog, and sell pussy. Renee guh look a life wid yuh stink underneath pussy an gwey, under yuh black an nasty like, big bitch guh loose weight and stop run up in a sher like yuh desperate fi bloodclaat fren, or yuh frighten. Renee your a sad f***n case.

4. Renee down to yuh mother look young and refine and look better than you kmt. Yuh ugly without all that makeup, nothin bout yuh nuh appealing bitch. Nickeisha can dance out a all a unuh, thats why you and sher mad cause nickeisha belly flat an she active an frisky an can move an run up an down in a dance an nuh tired lol why unuh a drink flat tummy tea weh nuh duh a ting fi unuh, bitch that shit don’t work lmao, unuh is some real wanna be a follow the f**g celebrity them, unuh sick bad. Back to nickeisha don’t pay tuff sher and stinking pussy renee no mind, cause yuh have 1 pickney, an yuh body look good same way an yuh don’t have to duh fake batty like sher, weh a act like she born wid big batty a trick her followers them pon Instagram dwl, sher stop it cause all the blind man see an knows it’s fake.

5. waitttt am confused because sher still a tagg nicky, but nicky naw tagg sher, and tall up also a tagg nicky so a who bex wit who now???? and yes it look like sher and siva left…a weh sher do run off or she get green card cause she say she didn’t vote like she have vote cause me never know you can vote wit green card or visa whoiii dwl sher illiterate bad and hype

6. Sher and john john????? But is last week me see sher like kizzy clean vogue pic on IG :ngakak :ngakak me say if me :ngakak :ngakak me dead inna :ngakak :ngakak

7. But sher and that slim brown girl who always with are together. Sher a big sadamite, thats y she lef har mon. Met do on story on her alone.

8. What a shame these bitches need real jobs as for Renee this one will f**k anything weh upload a pic pan ig and dem look good . Gal dem ago beat u . Think De boy dem nah show Dem gal screeshots # go back to school

9. Mi kn dem gal yah was no bady dem full a hate an behave like dem can dance dem try an block every other up coming dancers dats y dem did bex wid spice cause dem lef goh fuk fi money an spice didnt like it cause a shi did carry dem sher goh post ring pon IG sah johnjohn propose an a it cause problem wid kizzy cause all sher a gwan kizzy live nice shi better cum goh back home before her 6 months run out johnjohn nah get d attention fr kizzy like one time meck shi tan dah a follow jodie an kim a long time dem gal dah a dou riad

10. If the story is true about sher and john, then sher nahve nuttin bout her! Idk siva but he seemed to love sher… but even so sher u couldn’t find a nice clean decent man weh nah nuh woman drama?? Smh