DI 6TH EAR

TT mother Kirlene seh she nuh like yuh lifestyle. Yuh inna her place and nuh contribute to nothing. She seh imagine Marlon lef yuh when unnu did ah live together and guh married next woman fi sort out himself and yuh run gone back to him gone turn side chick bout him a ride or die b*tch where? She seh yuh keep BBQ and buy plane ticket fi u n him guh Florida and school ah start and yuh nuh buy yuh kids dem nothing, no clothes, no shoes, no school bag not even a book. Ah you Donald Trump need to send back home cause yuh just ah waste tax payer money. Sade collect food stamp and tek it fi herself. By the way mi hear seh yuh f**k (Edited) fi money and if u did yuh stomach strong

9 thoughts on “DI 6TH EAR

1. Suh she neva have nuh papas coulda help him dat way him never left her poor ting. When wife becomes side :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak what a stress inna mi lef foot weh naaa wuk good.

2. She is pretty but that’s it, look weh dem write seh, she buy plane ticket fi bwoy and nuh buy school clothes for her children. One time looks meant house and marriage, now a days u can buy looks and shape. Mama uppa top u pretty fi real but u have fi have some ambition behind that. U r children should be your first priority

3. Dis bitch been worthless long time and no take care a har pickney dem but a di pickney mi really sorry fah cause she worthless and nick klean worthless poor ting

4. I don’t know her to talk to but mi hear ppl talk about her..how she is a trying girl and this is the first them nuh see her work for so long and am not talking about ppl who know her and talkin about girls who mi know don’t like her or f**k with her.. y’all so quick to call ppl name and how dem don’t take care them kids and how dem take care of man and how them worthless if y’all can come up here and talk about ppl that don’t make y’all worthless too am just say if she want to f**k make the girl f**k a her pussy and by the look of this it’s somebody who use to be her friend and now them not talking send it in… everything y’all talk about kids kids like why y’all talk about somebody without kids in it and some of y’all a mother’s too…. sade mi don’t like u but mi don’t see u answer or put up anything about this so make it stay so KNOW WHO YALL ARE

5. Sade a dog shit. She and the same girl that keep the party together name Simone naah talk. So maybe Simone talking her business a road cause a bare word sade a drop on fb and Instagram. Anyways sade mouth stink like shit, all she do is party and hype and nothing to show. All of a sudden she and the brown girl who keep the party turn big friend, then now them kick off cause sade carry Simone business a road and waah f**k the girl man. She was Nick Klean doormat, TROYBOY Freak and the list goes on. no man never wife this bitch, all she do is party every night and change frens like the weather, nothing abt this bitch is good. Sade go find a dentist and get rid of your stinking breath and get rid of your stinking Arm nasty careless gal, man masscot.

6. Sade nasty and don’t take care of her kids she a dogshit she need to get it together and be a mother to the kids and stop be so selfish