DI ADDING MACHINE CANNOT REACH A TOTAL

dis haffi go up today today today.dutty stressffree uku tight or should I say big hole gal. yuh ah f**k out Spice from club sugar mills and Di bwoy dem from all over town. from philly to Florida to Maryland n nah get shit. . yuh ah f**k mi bredda fr Bronx n nah get shit. yuh eva walk n beg man fi food. yuh fi stop it. run in pon dah gal yah

316938_520465384640306_1255770035_n-Optimized

16 thoughts on “DI ADDING MACHINE CANNOT REACH A TOTAL

1. the person yuh should put on blast is yuh wukliss bredda who clearly nuh have nuh ambition fi a slap a well known as yuh call har skets.

2. Lol.this girl was on my Fb (dont know her personally) her pics look really nice, she has a cute little shape and her outfits looked cute. She posted that she sent her little baby to mak life and all she post is a whole bunch a party pics throughout the wk. it was disturbing to me as a mother I wouldn’t let my kids do sleepovers for one night, I don’t understand the mindset of females who send their kids to another country. But any whoo, none of my business. Cute girl though.

3. THIS WAS SEND IN BY ONE OF NELLIES FRIENDS, DUE TO THE FACT THE GIRL AND GOLDIE Shan A FREND .LIKKLE GAL UNOH NUH HAVE NUH RASS DRAWS fi WASH AND STOP FIGHT OVER SUCK PUSSY MIKE GRAN ..KMFT.

4. Uku good body uku weh find out say her baby father Jerry a BattyMan and run him and walk and tell everybody, is who you trouble make them put you over here? Me kinda like you even cause you brave me couldn’t do weh you do me wouldn’t talk pon me BabyFather like that, but uku you must spend more time with your child though you deh every weh too much

5. You know mi really like da girl ya she’s a nice person so har baby father a batty boy and a breed so much gal him married di gal weh did deh wid Paul range if get him papers met you post her up here before she just have baby last week plus him have 1 weh a breed back in a him country Saint Vincent oh lawd what a calamity wid dem little young gal ya and ukku and di wife weh have baby last week always a war ova di boy if yuh Eva see him too rass.

1. No no no if a the Khole gal unnu a talk a lie she run off pon visa so she could and never give him no papers! Him a BattyMan fi true but facts is that a no she give him no papers! I heard they got married fi true but both a them couldn’t paper less and decide fi married each other a bumbo any papers a gi a must him go she! And me know she no have no papers fi a fact unnu sure a no him Madda gi him papers?

6. A nuh nelliie fren send it a my sista send it weh uku a f**k r baby fada unu juss hot fe d nelliie girl so a waa she fling a dose a acid inna unu face and whoring shan face sick stomach

7. No sah dem ppl yah bad ee, ukutight a good gal a jermiah first babymother an yes him gay,,, an nuh live noweh, him breed ugly rotten teeth teefing khloe fi tru dem hungry an sad like. Him nuh ave no papas an khloe worst she is a wondren sheep ina america,,

8. Ronisha aka khloe wid r rotten teeth nuh have no papers a years now she a beg jerry fe marry r n him naah look n she run go breed fe him n him still naah look. She sad cause all she do a walk n fass inna ppl business n she dont live no where she need fe sort out r life n r stinking mouth n stop trouble uku tight

Leave a Reply to Kmdt Cancel reply