DI ANTS INA DI MILK WHEY MEK IT CURDLE FI YENDI

Photo Nov 09, 5 54 51 PM-Optimized
DEM SEH DIS IS CHINO NEW OOMAN..CASSEY.. CAN SMADY CHECK IF A DI STRIPPER CASSY FI MI DI PLEASE……CAUSEN SEH………… :nerd
YENDI IS HAR BADIE DAT IS HURTING YOU?? OR A DI ONE MAN TO HAR TING DAT IS CAUSING YOU DISTRESS?? IT DEH YASSOOOOOO DIS MAWNIN

0 thoughts on “DI ANTS INA DI MILK WHEY MEK IT CURDLE FI YENDI

1. She is from St. Ann. You had her here before on another post with Jay Icon. I think he went to her party or something like that.. I don’t know anything about her, I’ve just seem her on a lot of party pictures from my area.

1. I got to realize that these nowadays men don’t want career women, because they are too demanding.. but when they need a helping hand the career women are who they ran to. Yandi if I were you I wouldn’t even look at this boy.. lay wid dwag Yandi u muss ketch flee.. just buy some flee powder and dust off yourself and move on. also take some responsibility for what happen

2. Dat party is in ochy some party name xcess look like ppl cah tek pic with artiste again without ppl bashing dem say dem dey…me run gone. ..

3. Cassy take everybody so she taking chino is the norm. She love clothes and shoes so she will take anybody and do anything for them and yes she use to take jay icon to. Naw lie she clean up very nice though she come a far way

4. Me nuh get dah story yah cause me tek pic wid chino at d same party so wah dat mean me and him dey to? D sender seems like she live pon d girl ig page cause dem go as far as screenshoting fukery..low d gyal Mon unu too nuff

5. If yuh look good them say u do dis and dat fah fi get it and it dats y me stay far from d lime light cauae these bitches seems to know ur business more than u we black ppl need to uplift each other rather tha. Tearing each other down I don’t know none of these ppl am not a fan of chino either plus that young miss looks nice so stop hate and live good

6. Yendi go Natural …and di Natty go tek a girl wid a weave ….Chino …mi si yu ……when di rasta minded man haffi lef di natural hair and go to needle and string …….u mus know seh tings neva right

7. It’s obvious the sender have a prob with her becuz she took dat pic of her insta and trying to make up a story which I find unnecessary

8. @brebre it’s obvious u have a prob wid d gyal a way u dey way she cah go up under yuh mada big pussy a mus dat and even if dem cheap she wear dem fuking well unu too fuking badmind whether u like d gyal or not she still ago dress and kill u fi have things fi chat say a my piture unu fi sen inn mek a dun unu bloodclatt

1. If you were reading with comprehension you would have seen that she did not say the girl wear cheap clothes; she said and I quote “Can’t hurt me cause me deh weh cassy wah come! Weh them cheap” meaning that where she lives that’s where the girl would like to be and clothes is cheap there.

2. One word fi you boo JAMAL! cause obviously you can’t read with understanding and notice I said big up to cassy cause she come a far way!

9. This bitch can’t walk inna Yendi shoes….despite everthing Yendi put Jamaica second inna the world…don’t be ungrateful… BIG UP YENDI BUT HUSH MA A SUH IT GUH WHEN YUH LEFF YUH STOOP FI GUH FEED PEASANTS :ngakak :ngakak

10. Who come second in the race wid bolt? Nobody remembers second place. Yendi represent us well , full stop but I still think she is a skank.

11. up up up Cassy Bless f**king up the hatersss yuh shampoo till yuh suddy!! Wah do dem Ochi’s finest star status madd the pussy dem

12. Mi seh motherhood all change mi behavior because….a must that a tell fi Nuh deep up and answer…everybody and dem granny have haters wherrrrreeeeeeeeee? Like a empty desert mi Nuh see none.

Leave a Reply to Real Cancel reply