DI BEATING TING A REGULAR SUMTING IN JA?

Duty nasty prisan stop gwan like pebbs want you cause all you come jamaica is for beaten b**h…member the bwoy mada tell you cause yuh deh overseas her son look at yuh careless gal you fly Inna a jamaica and the poor chain a cry fi yuh stop wear it now tek the likkle free tax money buy clothes for pebbs come a Jamaica look bad

chain

12 thoughts on “DI BEATING TING A REGULAR SUMTING IN JA?

1. Sender sound very miserable fi true. Just because she wearing the one chain don’t mean she dont have jewelry. I know when I’m traveling to jamaica I look out for my family so sometimes that means taking out some of my jewelry to pack an outfit for somebody.

1. Weh mi nuh understand is what her f**king the buoy affi do wid di sender ..she must know why she a fly in don’t it? So what if di gyal a wear har one chain? Maybe is her favorite chain. Atleast she nah borrow! Or teef! Leave di girl alone and mine yuh own rawse business. Yuh sound jealous maybe tru u cyan fly in and fly out Gweh!

2. What’s wrong with her wearing the same jewelry so often? At least a nuh borrow she borrow it. Some ppl too frighten fi material things cause once I find something that I like i’m gonna wear it over and over again. Who gives a f%#k what a hater gotta say?

3. A di woman tax money u carry belly fah woieeeeee if mi laugh one more time u si…. So what if she waan mind man wid it eeh, how is it any of your concern as Mi seh before u sound bad mind, jealous, envious an grudgeful. It look like di girl neva left no pupeena a jamaica gi u that’s why u mad abayyyyyy.

4. No man dem siddung an think America a gi seh tax money. Spoiler alert you have to work and pay taxes to recieve a income tax return. This sound like a jealous mate.

1. Spoiler alert, ppl file fake taxes with fake w2 n get real money. Yes they scam the government also…….lls

5. SENDER DI GAL LOOK.GOOD YUH JEALOUS YUH MON WAAN UP DI FOREIGN GAL DEM AH LEAD YUH NUH HAVE AH TING FI GI HIM DWL