DI BRITSH HAVE COME

10 thoughts on “DI BRITSH HAVE COME

1. Dem fi go rinse out dem mumma!
    One worthless lot!

Roy fowl when yu ago dead? Not a fuking industry one a unu can set up fi create a pay cheque. One sorry lot unu be. Unu can’t even buy a boat fi tek unu off a dock….a white and chiney have fi go get one and charge unu.

2019…same faces, name and party phuckery.

2. Friggin awesome!!!! Forward @realjohncrow belly,food like wow n all Dem ladies ya can get IT!!! Especially the lady in the see thru Gucci tights!!

3. Ok, I WAS DUNG DEH TOO JUST CAME BCK, ppl Don’t believe the hype, All u see enna dance IS FAKE BODY, CLOTHES AND FAKE PPL TRYING TO PROOF SAY DEM RELEVANT, NOW ABOUT THE PARTIES, ROSE WAS THE BEST NOT RAM BUT WEN I TELL YOU NOOOOICE I MEAN NICE, I HAVE TO TAKE MY HAT OFF TO CHRIS DIAMOND A SELECTOR, He takes the trophy, FOR BEST SELECTOR IN MY BOOK..NOW CHAWKAA LEE SO CALL SEX & DI CITY, him get A LIKKLE CROWD BUT NOT RAM LIKE THE FRIST SEX & D city, MRS LEE NEVA LOOK GOOD TO ME, HER MADE DRESS LOOK CHEAP BUT, SHE GOT DI FAKE BODY FI IT, SANDRA BIMMA PARTY NOW
    FASHION CODE, DEM FLOP SHE BAD, SCOTTY BRITISH NOW, HIM GET A LIKKLE BIT TOO BUT HIS PARTY WAS OK, BUT THE MAN WHO TEK DI CROWD FI RAM JAM PACK DANCE FOR THE SEASON WAS TELLIS TUBBY AkA julius FAT STAR, BUT THE WORST FOR ENJOYMENT, ALL THE SELECTORS WAS PLAYING FOR MONEY PULL-UP EXCEPT FOR CHRIS DIAMOND & FIRE LINKS, PARTY RAM AN BORING, NO FUGKING FUN, WILL PAST THAT ONE NXT YEAR, Gods willing, as me talking about JULIUS FAT STAR, WORD ON DI STEET A JAMAICA IS THAT IM DEH WITH SOFIA THAT GET DEPORTED A FEW TIMES, AND HIS WOMAN FROM CANADA KERRY MOTTO IS, ANYBODY IM DEH WITH AND SHE FIND OUT DEM HAVE TO GIVE DEM A 3SOME, AND HIM STOP PAR WITH RUFF Aka Simone BCUS HIM SAY SHE WANT TO FCK MORE WOMAN DAN HIM, NOT MY WORDS PPL, BACK TO DI XMAS PARTY SEASON NOW, RUFF PARTY WAS OK ENJOY MYSELF DOH SHE DIDNT GET THE CROWD SHE SHOULD AVE, BCUS SHE DO GO OUT AND SUPPORT PPL, PURPLE STAR BLAZER & JEAN, NXT WASTE OF TIME, FROM DI WOMAN LEFT HIM, HIM LOOK BEAT OUT AND BUK TRYING TO KEEP UP, CHO JAY NO ICON, I DIDNT GO A HIM party, TOO HYPE, AND DO NOT DESERVE PPL SUPPORT BCUS I WATCH HIM WALK IN EVERYBODY DANCE 6:30Am the earliest ppl no JOKE, JUGGIST COOKOUT RAM, BUT THE SELECTORS WAS PLAYING FOR THIER MONEY NOT FI PPL.. DANCE NOWADAYS DAY IS OK, PPL JUST GO FI MODEL DEM FAKE R REAL, CLOTHES AND BODY, PLUS WATCH &CHAT PPL, BUT ROSE YOUR SPORT WEAR TEK THE BEST DANCE FOR ENJOYMENT THIS SEASON…

4. Please dont call Sophia name with Julius. Sophia have her good good man that takes care of her Julius and her is only friends. Big up Sophia cause a you say fashion to the world and clothes is not you problem. From you young u a beat Dem bad. You nuh new to fashion and you comfortable.. Big Mi real friend Sophia.

1. Please. Sophie don’t look good anymore. She need some clothes right now and a new face might I add. A little surgery for her body would help too

5. Sky and her sister looks like two gatsby clowns in those outfits. Boom Boom my gosh mi hate fi hear yuh talk dawg. Mi swear yuh always sound like yuh have a mouth full a food and spit. Yah voice a beat me baddddd…..

6. Di whole a dem fava eediat. Mi cyan understand boat ride and di boat never ever leave the dock. Next thing No Icon cyan help Apple get har status suh she can guh Jamaica fi Christmas. Every year suh an dem inna di latest dis and dat. No Icon yuh haffi duh a ting fi 2019. Apple yuh man deh a Jamaica a gwan like a him a di Prime Minister while yuh stuck inna stagnant mode. Unu sad nuh rassssssss.
    Overall the every night dung a boat side a get boring. Dem can change up di ting.

7. @sofia FRIEND UPTOP, GO TELL THE OLE A BACK MARKET FI STOP CALL HER NAME PON FAT STARR JULIUS NOT ME, CUZ A DESSO DEM A CHAT IT, AND YES YOUR SADAMITE FRIEND A FCUK FAT STARR JULIUS, ALL A COOK FI IM WEN KERRY IS AFF DI ISLAND, UNNU SOCALL FRIENDS A HYPNOTIZE, CUZ U KNOW U FRIEND A TRY KEEP UP SO SHE. AVE TO FIND WEH DI MONEY LYE, PLUS SHE FIT EEN RIGHT CAUSE, DI PPL DEM SAY HIM LUB 3SOME AND, MISS KERRY WORDS ARE, ANY GYAL A TEK HAR FAT STARR, AFFI GIVE >DEM< DI 3SOME DEM LUB, AN BTW YOUR FRIEND DOH LOOK GOOD ANYMORE MI GYAL, SEE HAR COUPLE TIMES AN SHE NOH TAN GOOD, A WEH ROBE AGO FI ROSE BEACH& SPORT WEAR, A MUSSI A SPA SHE WAS SUPPOSEDLY FI GO, EVEN HER FORMERLY WOMAN LIKKLE MISS, Did LOOK BETTER DAN HER…..

8. The whole heap a hype bout jayicon and is wanna be celebrity bleach out skin!!!! Him and him dutty ooman not getting a dime from me, dem brag and boast and always inna thiefing goods. Wait till Trump hold dem nastiness. Mi sure him down deh a fuck off the gal dem while RED apple siddung and a watch and wait for his arrival, dem life sad no bumboocloth. Nah look

Leave a Reply to Yardielovethug Cancel reply