DI COOKS SPOILING DI OWNER

Kelly kelly ms upsetta yuh ah upset mi you nuh have nuh rass pitney ah mi fi tell yuh how you favor rolly polly olly inna white frack which pawt yuh spanks or girldle deh fi help you hide di rolls inna yuh belly you really sloppy, s.n. Hire some new cook fi your restaurant ugh dem upsetter gyal ya really upsetting vomits*
unnamed-2

0 thoughts on “DI COOKS SPOILING DI OWNER

1. Badmind is so active, some gyal a carry feelings because Kelly deh pon vacation wid Sandra Bimma a Royalton a live life and unnu a watch out the gyal. I like Kelly’s hustle so Kelly gwaan mad dem.

2. NOT EVERYONE WAS MEANT TO BE SLIM….I DNT UNDRSTAND PPL…IF YOU PPL WEAR WAIST TRAINERS…OH U DONE MAWGA ALREADY BLAH BLAF BLAH (LIKE U GUYS DID PARIS), IF SOMEONE IS FAT…WHERE IS UR WAIST STOMACH CONTROL….WHY CANT PPL JUST BE COMFY WITH THEMSELVES…ITS PPL LIKE U THAT MAKE GIRLS GO AND DO SURGERIES.;….THEN WHEN PPL DO SURGERY…OH HER BODY IS NOT REAL….SO WHAT EXACTLY DO YOU EXPECT….I SWEAR I AM SICK AND TIRED OF SOCIETY….WHY COULDNT U COME ON HERE AND GIVE KELLY A COMPLIMENT FOR BEING A VERY PROGRESSIVE GIRL, WHO WORKS HARD TO ACHIEVE SOMETHING…..KELLY EMBRACE UR FAT….U ARE A VERY BEAUTIFUL GIRL….HALLE BERRY SKINNY AND SHE STILL HAVE INSECURITIES…IF U CANT FIND UPLIFTING WORDS…SHUT THE F**K UP AND GO AND FIX UR LIFE…I BET IT HAS MORE FLAWS THAN KELLY’S…

3. I spy stop mix up the pple them. it’s Kelly upsetter.
    Kelly own fren them walk and say a she stress out ken wife mek she dead and a so Kelly get fi tek oval ken hence the restaurant. Kelly stomach strong cause unu Eva look good pon ken weh Kelly affi lay down with fi have wah she have.

4. Who mi a mix up Kelly is in Mobay as we speak enjoying her life and why she affi put up Mr. Ken, the man need har cah nuff a unnu f*k out and don’t even have cent to show, the girl has a degree, car and a business to show for it. Fat fit her she still looks dam good wid it, Kelly don’t stop hurting up dem head. nuff a dem inna dancehall bruck and hungryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.

5. Well all dem ah say is she need a girdle or someting because dat white dress ah showin every jello! Which is right. Who a hate pon she weh mek di old man wife miserable til she dead she ah f**k one young bwoy n ah pay pon dung it wat goes around come around

6. Bwoy females can concern dem self wid other females puxxy eeh man if she like then unnu fi love it unnu stawt with har belly n before unnu know a di girl front unnu reach y

7. WA D WAR BOUT KELLY FAT LOOK GOOD, EVEN IF SHE TEK KEN FROM HIM WIFE AND A PAY DUNG PON OUNG BWAY COCKY SHE STILL BETTER THAN EVERY GYAL WEH ME SEE INA DANCEHALL CAZ THAT DEGREE WILL GUARANTEE SHE EAT AND TAKE CARE OF HERSELF EVEN IF KEN IS TO GO. NUFF A UNU FI TEK A PAGE OUT HER BOOK AND TEK MAN MONEY AND UPGRADE UNU SELF EDUCATION WISE ITS THE BEST INVESTMENT IM JUST SAYING.

8. same way Lals and Kelly was not the only one and still isnt the only one for Mr. Kens so nothing nuh wrong of she f**ks Banju and please she not even a hide it so, don’t yall think Mr. ken would have found out by now. The girl is young Mr. Ken knows all a bout Banju and Mr. Ken buddy cannot even satisfy Kelly so weh unnu expect. Kelly can more than afford fi do har belly but unnu stay there hating…asset over hype any day for me!!!!!!!!!

1. almost 70yrs old Ms. Met google him, one big fat black man, so why she nuffi giv ehim back bun, but him do love her cah him get her in his business and all Ms. Met and Kelly is a smart girl she have her head pon her body

1. you see him Ms. Met lol I know but hey she better than nuff she coulda squander the money she building a name fi harself. I think she and Mr. Man there has a agreement cah him must know bout Banju..kelly aint hiding him nor is Banju so a don’t know

2. Mi soon get it because mi a get di file yah..Dem seh Mr Ken stay bad ooo and him did married..Kelly always a tek young bway pan di side one beat har ATI :travel

9. Degree wid nuh rass ambition degree and dancehall wid nuh pussyclaught career unno stay deh pick up fi kelly and gwan like she ah smaddy from di ppl dem fine out bout she n stylysh dem stop par she n kerry upsetta nuh stay kelly tell kerry fi stop wear lacefront everyday cause lala dont want har unno only good fi buy wood! 1 bag ah no shape stay bad group ah woman weh live inna ghetto ! Mi woulda haffi buy house n land wid mr ken money unno lucky

10. Did u all know that Kelly’s father was a married man too??…So I guess she followed in her mom’s footstep by taking a married man.

11. The whole a dem upsetter gal deh compete with them one another aND Kelly just putting on a big act.
    But I spy u a saY people must leave the girl and a u a dash out her business.

12. Met I like her and mi nuh see nothing wrong because Mr. Ken always a give her bun then, but what I do know he has dun a lot for her and such. Is she always a beat Banju cah him love likes and don’t wanna go work, she mind him yes, but she always a beat him. I am not talking nothing that no one don’t know ok. So please

1. Not him she has been with many young men not Banju and mi nah talk nothing whey mi nuh know either. That young man all push her down the stairs

1. Weh yuh nah say ketch as in tie ..lol. oh boy what a precky but she always a beat him up ..all wah day she go give him Ken van fi drive and him di a showoff all over, she beat him up.

13. All Matherhorn kellY use to tek Back in the days till all tonIan use to call her. Kelly is no goodas. Before the man wife dead fr Kelly was a young young gal she a tek ken. A him buy her the van so think back and see how long that. Yes we know he has done a lot but fr Kelly in early early 20’s she affi a freak out ken fi likes. ME a old woman and my stomach couldn’t tek ken. So Plz.

1. yes she used to tek matterhorn fi true lol no goodas oo a spoilaz dis..Kelly round 28 man not early 20ties she up deh

14. Met Kerry about 30. But she’s taking ken some 10 years. ME Lef PortMore 11 Yrs A Kelly A Tek Ken Before ME lef. Me know her age cause me she Kerry and chenille went Waterford primary together.

15. Till the wife dead and she started to cut cake, Met the nelle upsetter girl is the extra to the freakiness yes cah she like Banju love the likes and has to do it to Mr. Ken that is why I said they have an understanding ohhhh.
    Met Mr.ken has big kids enuh.

16. She n banja still a hide cause a she n banja n bimma n hat man deh pon vacay n dem nuh tek nuh pic together n banja post pic pon IG a try fi tek widout a background no one knows r see kelly jus post

17. No understanding ken run kelly all the time . She have degree the restaurant is still ken the van is in ken name she have shit Banju and him mother a use her all up in the restaurant the boy and mother eat I see dem all the time Banju drive the van and her other man dem

1. Reallly I don’t think the van is in Mr. Ken’s name but hey Banju was there but him cannot be shown at all, Him Banju very bright with it though, being the sid eman.

18. A ken and kelly name is on the Car title Is a try if take off is name with out him knowing but it can’t work I no that for sure a loan she get and add on her mother House

19. Kelly a 29 and Fi a person weh a 29 she and d upsetter girls dem pass through nuff man and kerry and Chinlle still live with dem madda along side kelly a Fi dem life so f**k if uno wah and give bun

20. Leave the girl. Nothing wrong with how she look. Granted her belly not flat but still why people must be “perfect ” to look good.

21. Kelly and banju and a whole heap a man dey plus she a bisexual, ken is a big ugly old man that love the freak kelly. Him really spend his money on her but she can nyan you see.

Leave a Reply to Talk things Cancel reply