DI FILE BESIDE DI MEDAL

What kinda trophy you a chat bout every winner deserve a trophy
You blind or you losing your sight dis slut of the country you call trophy ,,Karen is not even a f**king bronze medal, Karen f**k out the whole a st.mary promoters dem ,now she turn to the hills,she f**k suspension,de gal f**k Kemar galfarm boss, she f**k Joel the barber, last month she all over inna Elton timeless Benz ,hide you fi hide and f**k dat,, mi caan believe you come Jamaica a model wid rotten hole ,green arm Karen .all a dem man deh and hundreds more f**k Karen ,Karen need one year worth of antibiotics FI get rid of her smelly p**y..
Karen take a p**y break now ,are you airport porter ….
Back to you rich fashion boss me still a look fe de fashion , fava idiat…use dem money you giving away inna party buy some good fashion pieces… inna you cheap t,shirt and jeans kmft

30 thoughts on “DI FILE BESIDE DI MEDAL

1. Must Ryan miserable pussy baby mother shanna send een this. U did fren Karen when she Deh with yuh baby father gal. Gweh a bayyyyyyy tek man til yuh hear a voice seh tek no more Karen . U mix up like under dog dutty sender. Mi nuh like Karen but a suh it fi go.

2. dutty Anya come from behind anonymous wait yuh mouth miserable then Shanna pussy. Ryan was long bloodclaat time. Anya stop f**k down New York fi green card. The time u come pon pinkwall go back fi the belly weh almost kill u Likkle rass

3. Who the bloodclaat a call my name??? Who the f**k business with Ryan or even memba him bitches. Look how long Ryan and Karen left why the f**k me would have time fi write pon pinkwall.. close Anya go suck out yuh mumma weh a yuh mada and fada in a one because yuh mumma look like man. It look like the beaten weh u get 2008 wear out now so u a work fi sumn. Butch gwaan f**k yuhself..

4. @ Anon 8:21So if Shanna want send in har mate pic, you noh think she would send in a pic of one a Ryan most recent gal? . Karen was then. Is one hole eepp a gal Ryan f**k duck etc afta Karen so why now she would send in this. Anon 8:21 go look a dick and goh choke pon it. And lo Shanna name now man. Every blood clath thing happens a st. Mary a Shanna get the blame.

5. Karen and Ryan left long rass time. After Karen nuh that important fi me keep track a who a f**k har??? Met tell unno crowny them fi put them name…

6. The Crownies and I used to teck Ryan but now that I’m not tecking him no more the Crownies believe I’m the one sending them in on pinkwall…”Crowny used in a sentence Met.

7. Ok met for give Shanna she didn’t mean it she’s just upset right now because dem always a call har name whenever nothing post over here bout Ryan. Forgive her.

8. Shanna is every one a Ryan bitches problem and it evident.. we been left from 2012 right now it’s just Ria father so I don’t k ow wat the f**k a unno problem. And if me want me baby daddy unno don’t have a man. Him drop unno like hot potato. Careful

9. Once a man bitch some day becomes a next man wife ,sender your point Plz??, cause I wonder if u can count all the men u f**k, all you females love style gal p**y like you on the other side is some glass princess

10. Which girl who parties 24/7 isn’t like this?…… I’ll wait…… No news here just another Jamaican girl phucking for hype yawnz**** :cool

11. Sender go suck u mother from you go party hard these days u gonna tek pic with frenz all a dem no must be her man n even if that’s the case she nah f**k out a u hole
    Side note:I know none of you bitches. sender ,are gal in the pic

Sender u 2 rass dis & dat

12. Dis bitch is a waste she walk n fren every promoter n f**k dem. She ah tell ppl seh she ah keep dance but ah nuh fi har dance ah Elton dance. Wen Elton send him money fi she go dance go promote him party she n battyman caution eat it off. Karen ah one ah di worst weh cum from castleton. She dnt take care of her daughter at all dem soon rape har cuz fi ah lil girl child Karen leff har up 2 much. Karen di infection weh yuh pussy have bad fi true as ah man f**k yuh him dnt stay wid yuh cuz ur pussy stink like da fish market n a leak like ice truck. Yuh go dance go hype ah mek man buy yuh liq n wen yuh leff dance yuh and yuh pickney ah starve. Yuh young n fool nuh f**k dats y yuh nah nuh fren now so yuh haffi ah stay close 2 all these man weh a diss yuh. Di whole ah yuh fren dem cut yuh off so yuh haffi ah run up in a new ppl Karen go kill ur self cuz ur stinking infected pussy soon do dat.n u n caution need fi stop go round n fren promoters n txt dung dem phone dem ah talk bout unno dwflll

13. Mi hate dutty St Mary ppl All unnu do a bring down each other …So what if the girl want to f**k Million man ?is fi har pussy leave the girl alone .

14. She can bill me nah lie , a weh she a run pussy vacation .me know dem rent hotel and car when foreigner come me never know dem rent woman to…

Every man come from foreign she has to be seen with them ,once dem drive and can buy her Moscato dem hype deh she like ,,
    She is a disgrace to females to rass
    Another foreign Man so wah happen to Elton

Gal a way kinda a agency you running

15. Nttn bout night nurse Karen ,she’s a sad Bitch that don’t even care for her five years old daughter ,the little pickney malnourished and look like a 2 months old baby..

Dis gal granny is almost 90 and everyday and night she gone left the pickney pin the old woman with no food,,worthless Karen

You inna party a dash liquor and you daughter never have a good Sunday dinner yet.
    Elton say you never ask him to carry you go supermarket ,all you want is a 3 piece barbeque from kfc..

De man dem from Tom’s river hate you Karen dem only give yuh fake hail because you always a nuff up yuh self inna dem ..

You a call girl man just party wid yuh f**k yuh and that’s it
    Get a life you sick dwag stomach .

Caution have him job why him don’t encourage you to do something with your life ,if him respect you as a fren ,guh look something do and low party ,,you mussi sound box..

16. BBC a dirty Karen dis with the contaminated hole
    Me say mi family breed dis and a De worst insect dis fe ever bite him

My god she is a shame and disgrace to motherhood ,,,not even clothes Karen buy fi di little girl,if mi family nuh carry little clothes fi her she walk naked or she collect old bruk put on pon the pickney,me only see da baby when me family deh yah..

If ten dance keep Inna one week dis gal turn up wid a different man for each one,
    Woman weh breed and have pickney can’t role so,,
    Me hate her from me hear a two man name DE baby have, ,wicked dutty stinking gal.f**k till she nuh know who breed her,

At one point me hear a DE two Bredda dem she a f**k,,Karen a nastiness only look good outside ,inside a rotten out,,