DI FLUFFITES PART 1

0 thoughts on “DI FLUFFITES PART 1

1. 4, 6, 8 and 10 looks nice. 5 just need a better bra, 9 needs to cover her thighs and the rest of them just need to go back to the drawing board and try again.

1. Indian sista, cool dung pon the make up, an mi a beg u cova up dem leg deh please an thanks. Look how the skin drop dung almost to yuh knee!! No sah, it stay real bad

2. bway most time mi figet sey mi can login choo…

Anywho, was this a fluffy invite only? girl in the maroon to an bottom…no, no, no, no!! everyting about har is wrong.

3. #1 naw gwan wid nuttin
    #2 looks good, shape look like it can gwan
    #3 stay really bad
    #4 looks very nice!

#6 in my KPW voice mi wah fight har and win!!! Mi ignarant fi fluffly and har blk belly and brown face!!! Mi wah fight har!!!

4. Yessssssssssssssssss Dionne aka The Fridge reach lmao , pic #5 . Nuh wey day dem send in Tonya aka The Stove , lol .

5. its ok if they are fluffy ,nothing wrong with a big ooman as long as they know how to present themself. honestly most of dem hairstyle and make up is ok …the outfit is pretty much their size , for big girls they kept the style of clothing appropriate. #2 and #4 look good …

however maroon girl outfit is pushing it. she should not show her gut. Sorry

6. Dem look nice considering say dem nuh shape 100% Dem embrace di size and work wid it. Is not every big girl shaoe like Yakini or dem gyal deh. Sum have belly , knock knee an all dem tings. Fi big girls dem put togedda nice. None a dem nuh ugly at all. Unuu be nice cause Big girls need love too. Lol. Ginel brave fi dat outfit but honestly she looks nice to me. The 4th pic looks good to me. Very simple and nice. 10/10 she get from me.

1. she name trish from the bx … Kamo ooman she look good doe betta dan sum slim gyal inna di party GREAT JOB TRISH

7. FROM #7 DO TUMMY TUCK EVERYTING SHE WEAR A TWO PIECE….MAMA YUH COME BUT YUH NUH REACH YET….SAVE DI TWO PIECE DEM FI WHEN YUH COME DUNG LIKKLE MORE…

8. All these ladies look good except the one in the burgundy thights suit. 2. 4. 5. 8. 10. Are the best of all. Why is it that fluffy ladies are always so good looking??

9. A wonderful Thursday met . Nothing wrong with big & beautiful but these woman big & old & tyad overly confident my god lane Bryant calling ..

1. No soh mi wudden ansa dem..u know i doe rude to family…dat person and me come chooo di same birth canal and when him did a slide out him see me on the way down…plus mi respect mi elders :angel

10. dutty gal nicky #1 you still a suck sherlock dick….like di bleach out face boi waah you! dnt fool uself dutty wicked badmind live ina shelter cayliss gal,next ting di lil 2y old boi fr tivoli weh you run back an forth a jamaica fi mek him breed you,an wen you breed him tell you him nuh wah nuh old tuff big woman fi hav nuh bby fi him,an you still ave it an him disown you an the bby…mi wudda shame fi a big woman mek lil boi a diss you up like dat..but wats goes around must com back around wicked gal *WINK* PEAHEAD…….ded!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11. #7 in burgundy look like a top heavy drag queen in FULL make up .she shape like a upside dung triangle n U shld see how she glorify her obese child s eating problems on IG. DISGUSTING.

1. Bobbette a.k.a. Bobby you and yuh friends shay fi leave di people dem Credit card alone. Shay stay bad yuh should thief a Spank dunce head shay.

1. I am not Bobbette or Shay. I do not know Bobbette or Shay but if Shay is the lady in the last picture, I think she looks nice.

12. Fridge pic #5 you love chat people but it funny how yuh reach pan di pink wall. Mi know yuh hurt. Jailbird fridge you and yuh friend love people credit card, Tania range mi a talk that work 12hrs 7dys week fi mine her batty man a Jamaica. You two love chat people and still live at home with unno Mother. Shame shame mi shame fi unno.

13. Fluffy….nuh worry unnu self. Skeng deh pon di case. Him a beat pot cova long time fi support unnu. Forward up Danhai, there is lots of work to be done.

14. Nobody don’t think the woman in the burgundy/maroon with the belly skin out, favour Lala Posh – like she could all be her likkle sister?
    …..Actually, is she?

15. MAN REALLY A SLEEP WID DEM WALE YAH MEK DEM FEEL DEM COME POSE UP SO
    AND DEM ASK WHY MAN CHEAT…… ANSA YUH CYAAN KEEP

1. WHY DISS DIRTY JONCROW ALWAYS AFFI BRING BATTY INNA PEOPLE THING!!!! IF A BATTY YOUR TING DEH KEEP IT TO YUHSELF GUH WASH OUT YUH MOUTH …. GO F**K A REAL OOOMAN WAH TEK CARE A DEMSELF N HAVE PRIDE NO DEM WALESSSSS

1. Yuh nuh see mi ssh dat up top!…that was the first thing I thought when I see her.

Nobody don’t answer my question though, is it Mama’s sisteeer?

16. Some of u ppl. are the worst it’s a new year and is like u still don’t have nothing good to do or say about others, the girls are beautiful on the inside and the outside just tru dem nuh whant fi tuck nor suck nor enlarge nutten pon dem body is like dem don’t fit u all standards that”s not kool, all of us is human beings and we need to start accept ppl for who they are… I really cant believe ppl. have time for this shit still when u ah worry bout other ppl. ur business is the one dat really ah spoil, maybe dem all have man wah want dem an ah own dem up unlikely like some of u that don’t have shit..but just to pretend… lmao @ some of u

17. Some people just need to get a life because them don’t have nothing better to do it look like is a job for unuh to take people pics and put over the internet and them not getting pay for. and wah really do dem… then ah talk about fat people don’t look good it’s not all about fat is how they carry them self and it shouldn’t matter how fat people look other people have feelings, When y’all do your body do y’all think it look good? not!!! because ever minute some of y’all gal have to go ah doctor some y’all favor poppyshow.. mi caan wait fi sum of unnuh fi get older cause u gonna be f**ked up later inna life… who batty nah go do one drop who breast ago side laps, who belly ago jiggle, who thighs ago drop to dem ankle, lets see how f**k up in the game u r then.. dem gyal yah don’t have nutten fi worry dem cause dem still all NATURAL INNA BODY… SO REALLY THINK BOUT DIS YAH, MI GONE YAH now… u f**ked up ppl.

18. honestly i think these females have alot of self confidence which is good i see nothing wrong with the way they dress.to each is own.they were born that way and they are very comfortable.why would you put their pictures up and degrade them that is not cool.these females are not my friend but i am a plus size female myself and being big is never a crime.I LOVE MYSELF AND I DRESS ACCORDINLY,DIONNE WHY DOES SHE ALLOW YOU GUYS TO CALL HER FRIDGE I HAVE SEEN BIGGER.I JUST THINK SHE NEEDS TO GET HER PRIORITIES IN ORDER.AND THAT HAVE NOTHING TO DO WITH HER SIZE.WE HAVE HAD WORDS BEFORE BUT I UNDERSTAND.SHE WAS HEARTBROKEN BUT OVERALL NOTHING IS WRONG WITH HER SIZE.

19. Talking bout too much government cheese when a unnu deh pon food stamp and section 8, f- ing low life, uneducated b@&$hes weh sidung a chat how ppl look, wen a dem pop dung! Go get your life!!! It’s a damn shame. All you ladies look good, unnu fi stop it now man!!!

20. LEAVE DI GIRL DEM MEK DEM LIVE DEM LIFE CAUSE SOME SLIM GIRL STAY BAD & NO MAN DONT WANT A LOT A DEM & ALOT A FAT GIRL HAVE MAN THAT WANT DEM & PROUD A DEM. #2 DRESS & SHOE NICE JUST DONT THINK SEE THROUGH IS FOR HER BODY TYPE #4 LOOK OUTSTANDING #10 LOOK NICE & HAPPY.

Leave a Reply to prettyme Cancel reply