DI GIRL GI HAR DI DRESS DEN BLAST HAR PAN FACEBOOK

HERE IS THE BORROWER AND DI LENDER AND SHE ASKING WHO WEAR IT BEST…….BUT THAT A NUH IT…IF UNO HAFFI GO LIVE AND BAWL WID ALL UNO NOSE A RUN DOW DWEET OO

13 thoughts on “DI GIRL GI HAR DI DRESS DEN BLAST HAR PAN FACEBOOK

1. Good morning everyone!!! I’m confused. Smh, waah cuda cause all this sobbing. Girl stop!! U look dumb, and u so mix up too. Love people clothes too much, fi Tek picture to post on social media.

“Knock a board” thank God mi nuh keep them close friends deh, mi walk alone,go out alone, and nuh gal caah come lap frok tail Inna my house. Might sound selfish still,but it keeps me out of mix up and trouble

2. Oh my , the friend give her a dress and them fall out and the friend a be evil. I can understand she’s hurt but learn a less work with what you have !!

3. From you hear all things she says about her other friends wearing her clothes, why you think she would do you any different, Trishana is plain evil simply, get over it, hold your head high and move on my dear.

4. Not even 1 min inna di ting di gal stawt bawl :rolleyes: Move yuh bloodclaaat ole wicked… yea she wrong cause fada seh nuh mek yuh right hand know wha di lef duh… but yuh barrow gal tings suh she have tings ova yuh she ago chat…. yuh wrang tuh cause if yuh own business wah yuh a duh a borrow ppl clothes??? and den mi hate barrow ppl like yuh cause yuh barrow di whole outfit :rolleyes: No man dat nuh look good…dat mek yuh seem redyiy. Das why mi nuh want nuh fren a bloodclaat cause look deh!! If mi nuh have mi duh without…. pawty ago gwan all when ppl dead an gone..and if mi dat desperate mi sacrifice mi own self an go sell some pussy.

5. No honor among friends, that’s why mi nuh have none, cause har feelings hurt shi start squeal like a real informa.

Bitches take note, keep unnu business to uunu self.

6. 1.The owner wore it wayyyyyyyy better.

2.How does she handle real life situations if she gonna break all the way over something so silly?

3.She is no better than her chatty chatty frenemy. It almost sounds like she was patiently waiting on a reason fi chat how the girl chatty.

7. GOOD FI U, CAUSE CLOTHES TOO CHEAP A MERICA FI U A BARROW POOP ENNA.. A STRAIGHT RED YEYE DAT…. ANY DAY ME START BARROW A GYAL POOP ENNA, MI RETURN BCK TO MI HOMELAND #JAMAICA..