DI GIRL SEH STOP BEG HAR MAN

16 thoughts on “DI GIRL SEH STOP BEG HAR MAN

1. Anyways sender ya talk bout the girl lets talk about why she and your man Suh comfortable that she a send them text deh n video….??If him did nip it from the bud this wouldn’t get Suh far….Them a deh under the quiet is alright today fi you and your mate tomorrow fi mi and mine

1. Wha? Her fingers or the phone screen lolololololol

Senda you sheet dem sticky on the man side a the bed.

2. Wait a minute… is he offering her goodies in exchange for financial assistance??

Why didn’t she ask for some work, even though sometimes, a man will more spend on you (for public display ex. pop bottles in the club) than invest in you (depending on where his mind is).

3. Here we go again… why warn her instead of yuh man and it’s clearly not the first time,them reach a very comfortable level weh nuh just happen over night

4. Most a dem gyal yah a Jamaica only know fi depend pon man. Dem see man as a solution fi problems, dead dem fi dead fi hungry

5. Sender go finger ur pussy and video it send yuh man and maybe he’ll stop texting the girls phone old crosses

6. Nuff a the girl them a Jamaica a work the phone dem hard! Buck a sexy Likkle ting a yard and a feel har away even a try send har go back a school or give her strength fi start a hustle but me realize the gal dem rather beg a money and dash out.

7. Senda come here….Who should u really be disgracing here. An from the look of it….Yuh man nuh have nuh problem wid it suh y should u? Some a unno dutty gal love duh up other ooman when a unno man unno shudda war wid.