DI JAMAICAN BATTEYMAN DEM GONE A EUROPE WID IT

DEM SEH DIS ONE WALK AND LOOK DI WHOLE A DI BATTEYMAN DEM A AMSTERDAM ..NOW MI NUH KNOW WHA HIM DO ONE A DEM AND DEM PUT HIM PAN BLAST
DESIGNER

42 thoughts on “DI JAMAICAN BATTEYMAN DEM GONE A EUROPE WID IT

1. OMG, not Andrew. Lisa brother who use to live in the USA. Andrew who Rayon Stain use to borrow clothes from. Andrew the first gay fashionista in Brooklyn dance hall. (GQ Dwight hold several seats this is who set it)

2. Perfect place fi dem go with it! Europe will soon find out that it isn’t homophobia why Jamaica have them on lock is the criminality that they thrive off of. Senda him a pedo- since you say ‘child’ ? lol

3. Battyman eva a lead but when Mi tink bout it dem affi fass cause when some big hood reach some a dem, dem gallup… yuh nuh wah mess wid a man weh a tek hood inna him batty some a dem caah shit it drop out lol :ngakak

4. Lisa nasty bredda Andrew Holland biggest batty eatta.mouth stink yah.him tief de gal iPod. And a act like him/she bad.him is 1 of the wickenest and de bigest liar batty boi in de world.living off the government and a trick him family sey she a designer and don’t even know to put on a button on a shirt..no one in Holland never when to this ole wicked place of business.but she soon get Wat she deserved.Becaz someone need to copy 1 of is fake fashion show and carry it to the gemeete in Rotterdam and fix her business.ask her how she reach in Holland.is no. Family member help her.is this next gay boi conry help wicked stinking mouth eat shit Andrew to reach in Holland Becaz him madda house a portmouth dem woudda burn dun.Becaz him sista catch him a eat out a batty and tell the man dem and dem give him 24 hours to leave.and conry sorry fi de dead dog and carry him to Holland.and him so ungrateful Becaz him want conry to tell lie set him a fashion designer and Becaz him nah tell no lie to her she hate him.but is so she stay Becaz him/she hate her sista Lisa Becaz Dem tek the same man.and him tell lie on him old fadda sey is him kill jim Brown.so tell me Wat. Else this wicked stinking batty woman gal yay wouldn’t do. Tell de ppl dem which fashion school you ever go.with your liar wicked self karma is a bitch a. Drag queen fix u fi har ipod

5. :ngakak Any man weh can tek a penis ina him bottom, a di real bad man #MEMBA DAT# :ngakak :ngakak :ngakak
    No other man nuh brave like dem….

6. Yea a suh him a look off the young model bwoy dem and the young designer dem a Jamaica nyc. Love use fashion line n money bout him wah bruk di straight yute dem. Bout him ago give dem a contract n visa…Jah knw him try affa mi likkle cuz weh have all a yute n him baby madda… very aggresive wid him suck hood n nyam out batty argument dem.

7. Yea a suh him a look off the young model bwoy dem and the young designer dem a Jamaica and nyc. Love use fashion line n money bout him wah bruk di straight yute dem. Bout him ago give dem a contract n visa…Jah knw him try affa mi likkle cuz weh have all a yute n him baby madda… very aggresive wid him suck hood n nyam out batty argument dem.

8. Sender your point of this story???? Get a life and leave di boy alone at least he’s Dou something positive with himself

9. Yea a suh him a look off the young model bwoy dem and the young designer dem a Jamaica nyc. Love use fashion line n money bout him wah bruk di straight yute dem. Bout him ago give dem a contract n visa…Jah knw him try affa mi likkle cuz weh have all a yute n him baby madda… very aggresive wid him suck hood n nyam out batty argument dem.

10. andrew yuh let merica go infect Jamaica now in Amsterdam doing the same. You must be the carrier because you look good same way and usually they live the ingest. I hope you’re making the gays aware of your status before going to 2nd base. Andrew that sell out his sister Lisa for cover girl Wendy you’re traveling all over good for you

11. Sweetpuss a true sumn yah talk. Him family house deh portsmouth cross from heart academic
    Mi hear pon rd seh him tek him sista man and shit up har pussyhole dont
    Woiie cause me hear seh a nuff badman f**k him fi likes. Name stimk a road yah
    A true seh him cyaan go baxk a new york?

12. Him is on all the gay sex site him is no fashion designer.who u ever see him make anything for.somebody soon report him. To de. Rotterdam gemeete Becaz is dem give money a month end time big liar batty boi.Him not doing nothing in Holland more living off de government.for u to have ur business u have to. Can speak Dutch and dat batty eatter can’t speake it

13. Conry why are you so mad and obvious over Andrew OMG get a f**king life the boy don’t want anything to do with you just leave him alone in Jesus name

14. Ppl live dem life and do what they have to do therefore Conry your day will come every dwag have dem 6 o’clock

15. Lisa why de f**k you drawing me ina Unuh batty up drama after Mi never know who ever man tek man fr who and shit up yuh hole.Lisa tell her batty ooman bro do stop mek fake profile and send ppl message.mek anybody tell me him send dem any mess and you see it I don’t put all him hunkering paper on fb so everyone can no him not doing nothing r I go to. Where him live and caring all him fake fashion foolishness and prove to u Lisa say is only lies.you is de one that tell me all about ur mom and dad dat him trick and de goat and ur nephew money him scam to bring him to Holland and ur. File ing and others rember so leave me out a you batty up mix up.is a weekly thing. With your bro in Holland.mek him send someone else a next message about me again lisa

16. Lisa why de f&&k you drawing me ina Unuh batty up drama after Mi never know who ever man tek man fr who and shit up yuh hole.Lisa tell ur batty ooman bro to stop mek fake profile and send ppl message.mek anybody tell me him send dem any mess and you see if I don’t put all him uitkering paper on fb so everyone can no him not doing nothing r I go to. Where him live and caring all him fake fashion foolishness and prove to u Lisa say is only lies.you is de one that tell me all about ur mom and dad dat him trick and de goat and ur nephew money him scam to bring him to Holland and ur. File ing and others rember so leave me out a you batty up mix up.is a weekly thing. With your bro in Holland.mek him send someone else a next message about me again lisa Lolo ur bro eat shit and him sey him nuh mad.leave me out Lisa Byfield Becaz is you tell me all about ur bro.and all him jacket datta wey a lesbi and ur face a eyes wey him mus fix a America a u tell me all.so stp act like u with ur batty up bro

17. Lisa why yuh want me to talk up all of the things dem about your bro.refreshing yuh memory remember is you tell me all.tell me if you want me to start.from him don’t send no one any mess about me I.m Kool.Lisa Lisa Lisa don’t go there pls and thks

18. Lisa why yuh want me to talk up all of the good things dem about your bro.refreshing yuh memory remember is you tell me all. So tell me if you want me to start.from him don’t send no one any mess about me I.m Kool.Lisa Lisa Lisa don’t go there pls and thks

19. sweetpuss
    is behind this attack, 100%, he couldn’t wait to bring the boy down, but don’t forget to send (Giangiorgio Bouman) & (Gianni Snijders) to do a blood test…
    you could never ever walk in Andrew shoes and that’s a fact that everyone in the whole wide world acknowledge

20. Conry why you mad thou???
    Andrew play the biggest sweepstakes on you, yes you help him to Holland and he leave you cause you can’t read or write and you have no ambition. I hope you send (giangiorgio & gianni) to do thier blood test.

21. Andrew don’t pretend Mi know this a you but start it becaz Mi can back anything remember I come to your house wey yuh frend have to hold everything with paper and use bleach and wipe dun everything.nasty shit mouth Andrew remember is me tek yuh pic when you was taking ur aids tablets and tell yuh hold up yuh hand to me tek de bottle.remeber is vincenthuis get ur passport Becaz you send all to me so start it eat shit mouth Andrew wey kill Trevor and remember Wat you tell me about Neil pearl and Jason fashion and bebe start it send any message and mek weh start it.dead Andrew wey kill Marlon and queen Steve.start it mek wey end up a Rotterdam gemeete and dun it there.grudge you for wat and we all on uitkering send a message Becaz Mi great like dat.Andrew a only shit you eat where is all ur teeth.fr yuh 32 you lose all explain it.remeber I have all ur so.call model frends on my pg so go ahead

22. Andrew don’t pretend is not you answering back on pink wall.thks to manila I catch u on de ride place.so start. In box ur message let me copy and paste to carlolina Leon dewman and de rest go on Calvin ken Carl and all start it.becaz me nah go hide.and manila not taking it dun.you eat shit too much.trover Lorenzo Neil and de name go on wey you kill so start it and start hide.yuh f***!let you you get all wat you Mus get.de gemeete next so mek Mi hear anything and Alexander gemeete with your paper you send me will be present

23. No wonder dis man walk and mek ppl life miserable all bout. Wicked stinking liad tiefing whore out shit up mouth Carmiesha one big Pussy gyal. Love talk bout him bad n who him kill n sen bwoy fah kmt bwoy inna him obeah strong strong…. nuh wanda him mad met…. me hear seh him nuh too right upstairs. Carmiehsa u need salvation n a reality check… nuff ppl have u file…. road a talk from Jamaica to Amsterdam dutty hole gyal Carmiehsa

24. Conry go and learn to read and come again di boy leave you from 2009 wah di Bloodclatt yuh want wid him???? You always ah mak fake page and trying to watch him one person can be so obsessed over Andrew suh no mon Conry yuh ugly yuh heart ugly live yuh life and move on

25. Met Andrew leave dis boy from 2009 time now him move on if he witch to speak the f**king truth I alway tell him move on with his life if and doing whatever let it be TIME IS THE MASTER I always tell ppl every dwag have dem 7 o’clock now Conry leave di boy let him live and do what he want

26. I have a question too….why the hell dem big sour hardback man weh tek buddy ah refer to dem one another as “kids” or “child”? ….children are innocent…delicate even….
    UNNO NUH INNOCENT AND UNNO NUH BLOODCLAAT DELICATE….damn nasty bout children and kids…it’s not cute to associate your sexual preference with children…damn sexual deviants…allow those terms to be associated with the innocent….not a bloodclaat ting bout unno delicate…unno trang to rass fi a tek buddy dem way deh…..mi seh fi low out di words kid & child man….damn sexual predators….unno lifestyle revolve around sex and turning & imposing others on to your sexual preferences…if unno ah nuh predators mi nuh know di meaning ah di word….
    pred·a·tor
    ˈpredədər/
    noun
    an animal that naturally preys on others.
    “wolves are major predators of rodents”
    a person or group that ruthlessly exploits others.
    “a website frequented by sexual predators”

27. O my this ole wicked fashion diasater Andrew Byfield is still with us.I think him pass away fr 1999.and fi real Lisa will never stp chat Andrew.Becaz every man she tek.andrew tek dem and shit up her hole.saddamite can never like batty man.so she will never stp talk bad about him.remember back in the 90s ina dancehall dem use to call poppy show big foot size 13 Lisa him.and trover Andrew she.yah suh nice.I need this to repost and stay on the pink wall forever