Konshens
Beenie
Bounty
Elephant Man
Mavado
Thing1
Thing2
Mr Roun so
NOW DIS A DI LIST WHEY MI A RERK WID DIS TUESDAY MAWNIN..
MI A GO TALK QUICK QUICK AND IF UNNO NUH GET IT UNNO MUS SICK SICK OR GET BEATING WID A STICK…
SAME KNIFE STICK SHEEP STICK GOAT
SAME KNIFE JUS JUK OUT GOAT THROAT
SELECTOR AND EX-WIFE DASH INA SAME BOAT
BOATIE ELECT FI SET DI TWO A DEM A FLOAT
BOATIE SAY TWO WHINE AND DAT ALONE WAS FINE
BUT IN 3 WEEKS TIME……DI BELL HAFFI CHIME
BECAUSE EX-WIFE IS WASTING COMPANY TIME
NOW WHO WILL GIVE HAR A DIME ?
BECAUSE SHE WON’T BUS IN TIME
BYEEEE :tkp
P.S dem seh Beenie new pan di scene
byeeeeeeeeeeeeeeeeeee :tkp
D’Devil????
michelle nuh phuck vado/konshens suh dem name suda neva mek yuh tink a she
LOL ishawna?! Met mi miss the old lay out of the site this one taking too long to load.
fi real? and it load quicker fi mi? im going to check why later
mi gone :tkp
Yes, maybe I have to use a different browser and see the difference. Don’t RIDE out come ya ! Talk up
A me u waa dem beat :mewek gi mi way :tkp
couple man name missing offa di list mi haffi go fix it up but not in dis poce :hammer
Ishallna (yes Ishallna)! Mek guh back guh read again. Hold on Ms Met
cho mayne :tkp
Mi read read read and mi conclusion is that Footerrrrzzz pupa a suh much ants did inna yuh milk???? No sahhhhhh sum gal sey pretty face and bad character. Is like shi a aguh fuxk out the entire entertainment fraternity.
Den shi really guh fcuk all killa to? Smfh.
met I don’t like the new site I cant see it . change the background colour. thank u