0 thoughts on “DI MADDA STOP DI ”PRESS” BECAUSE SHE WANT HAR CIGARETTES”
Mi feel it fi him enuh Met. Him full a creativity enuh. Poor guy a speed wey and the house nah move, the fan a blow but the fro still stiff but him a duh him ting.
Ah dat mi ah seh tuh enuh Metty; not one strand ah hair moving…he need an industrial fan..dat muthafuchka will blow his hair and dat damn piece ah jilapi car far far away..but why his momma gotta get so vile ova ah pack ah damn cigarettes, and why he singing and don’t know the words to the song?? :hammer :hammer
Bless his heart though; he do got ambition, I will give him credit on that, but he don’t needa be slammin his momma car door nor her front door…that is cause for an ass whoppin..
:ngakak Not even ah category 5 hurricane coulda move dat deh press out hair :ngakak Ah di scuncii round him finger dem ah kill me. Bwoy need fi find ah 9 to 5 an quit playing wid life…:travel
Lol, funny..young man got more hair than im maddah maybe thats why she mad…lol.
Im can gwan..haffi try wid wah u got till u mek it me seh..gwan do u ting yahn Mr. StayPutAftro
Mi feel it fi him enuh Met. Him full a creativity enuh. Poor guy a speed wey and the house nah move, the fan a blow but the fro still stiff but him a duh him ting.
that fan……I never knew there was one because his hair was not moving..him need a commercial fan fi di next video shoot
Ah dat mi ah seh tuh enuh Metty; not one strand ah hair moving…he need an industrial fan..dat muthafuchka will blow his hair and dat damn piece ah jilapi car far far away..but why his momma gotta get so vile ova ah pack ah damn cigarettes, and why he singing and don’t know the words to the song?? :hammer :hammer
:ngakak
Bless his heart though; he do got ambition, I will give him credit on that, but he don’t needa be slammin his momma car door nor her front door…that is cause for an ass whoppin..
Him need a bokkle a shampoo and conditioner long before him find a fan, lol
and a power hose
______________________________________________________________________________________________________
Hey Yeppy :peluk
Hey smooches :peluk
Lol, funny..young man got more hair than im maddah maybe thats why she mad…lol.
Im can gwan..haffi try wid wah u got till u mek it me seh..gwan do u ting yahn Mr. StayPutAftro
Weh yuh seh Tinan….him tall hair ah gi him madda attitude :ngakak
He should be going to the store to get the cigarettes and some shampoo fi wash him dusty hair.
Hey mummy bear :peluk :peluk
sass crisse fava coconut brush tiff bad
Shi Neva affi a gwaan suh ova di cancer sticks lol