When since Jamaica protection of dog get so accurate yes the woman shouldn’t have use her machete to scolded the child but are you gonna left your house to speak to that child ? Are you gonna help that woman maintain the child hell nah so y’all don’t just get up and say random crop on media to look as if y’all know good parenting grow a child in the way they should grow so when they get old they shall never depart when reality kicks in the law authorities only gonna charge her for that child act y’all should be focusing on more crime and how to solve it than to solve a issue about a good parent who struggle to raise her own child ,lock up the persons who is videoing people dieing it happens in cross road couple days ago go on the street feed those homeless and stop seeking votes only find time to aid every child who needs assistance pay college fees I dropped out of university twice because of financial reason yet I wasn’t able for student loan who cares no one but then you gonna come and arrest a parent who trying to make her child a woman of tomorrow and not a hoe or war mungor so for the sake of God I asking all these low standard and trying to be someone to hop off the woman fenda and make she breath properly your friends already take away her rights by placing her behind bars gosh I’m cheese about the whole thing because I see that Jamaica as a lot of toxic forces look at ishawna new video she should be behind bars too for promoting pronography everyone use Facebook so says what her video is not seen ?
Life is unfair but until then when God roll justice down every man lane then will we see it donkey seh the world nuh level and a true .
A wah di bloodclaat him want fi dah speech yah, a cookie???? Yes mi a one a dem wey ago pick up fi di dog cause dung to dog more faithful dan nuff freaking human… di damn dog jump een cause him sense danger wey di mumma nor di picney nor di camera man/ooman nuh sense… move yuh bloodclaat an gwey! cause all now mi not even mek a attempt fi even type een ishawna name fi see video but you seeit don’t it, an prally watch it fi odda purpose :nerd a how yuh hurt suh?? eeh?? if yuh neva get fi finish college nuh muss a reason…. bout no one care :rolleyes: suh a who yuh want fi care lol, a who yuh want blame society? if mi did fi bloodclaat blame smaddy else or di world fi all di shit wey happn inna my life mi nuh reach nowey, a resilience get mi chu caaah mi neva give up mi get di f**k up and find a solution even unda di stress cause a survival mi seh an everybaddie have some a it a share it share… just like issa reason dis video a get di attention now.. shake up hunnu folly ground she coulda kill di picney wid one chop from one bad swing if a neva fi di mercy a God, cause him see seh she obviously neva inna di right sense a mind but him mek sure she learn a lesson.. everybaddie inna dis ting yah ago learn a lesson. Social media ago deh yah and get worst suh a wah yuh want protest bout dat tuh?..yuh too one sided. A some a hunnu same big man look off di likkle gal dem den seh dem too grown…an how di hell yuh fi seh suh she nuh raise hoe or war munga when di ooman a beat har picney outta door naked inna draws alone wid cutlass :nerd mi bloodclaat! a wah kina picney she tink she ago raise when di apple nuh fall far from di tree kmrct…. afta picney nuh teach dem self a nuh road she get dat from a right deh inna di home and obviously some tings need fi change, Just like how she can snap outta whadeva state she did inna fi see di dog an clap him a same way suh she coulda see di cameraman an clap him tuh a mek him move wid an nuh video nothing wid all har breast outta door….A nuff more yawd fi get shake up like dat cause a nuff f**kery a gwan inna jum dung. Mi hope yuh surface ova yah an come read wid yuh f**kery tunnel vision talk. Dis issa debate topic cause dere is no way yuh can give di madda all right inna dis :rolleyes: issa a reason mi seh yuh neva dun college see di reason yah noooo common rass sense dis issa two team ting das why mi seh everybaddie ago learn.
In agreement wid yu.
Drop out of University! which one? caw mi nuh si nuh comma nor a full stop, Gramma Police run enn.
I second this post, FREE THE LADY ASAP and help her find a job to support her family. HE WHO FEELS IT KNOWS IT, I’m sure she have learned her lesson and her child the one she beat wants her home
Is it true she’s free and one of the daughters pregnant?
Missa man, me live by “bend the tree from it young.
Any mumma out a door naked and a use machete beat dem pickney is No damn good mother! And the child will pass it on to their children and so on.
The dog should a bite har; me sure the lilly gal is a fan of the biggest dancehall whore ever fi land.
Women/men must stop tek poverty and relationship anger out pon de life dem carry come yah. Me support beating, but not with a damn weapon. Do that with an adult who can deliver the same amount of force to your ass.