Mi tek dah picture here yesterday. ..tell dem fi get dem story st8, bout sore pon mouth.
10 thoughts on “DI MAN SEH NO SORE NUH DEH PAN HIM MOUTH”
Den dem nuh have 1 day cold sore treatment. Wooiii. I weak. Lol. Sores aren’t permanent darling. They go and come. Yesterday was your lucky day. But is who him Shani?? Him was on the wall before???
Mr Stink Mout u knw u neva tek this pic yesterday so stop lie….u nuh feel shame??? How d hell u so brave bout u a send in pic… Kmrt u wah a bloodclaat bax inna u broad head
Den dem nuh have 1 day cold sore treatment. Wooiii. I weak. Lol. Sores aren’t permanent darling. They go and come. Yesterday was your lucky day. But is who him Shani?? Him was on the wall before???
When we were growing up is night fever they called those things. No matter the name they give it dem still gross
Lawd god…met the boy lips dem sexy thou.
Kmt.
Mr Stink Mout u knw u neva tek this pic yesterday so stop lie….u nuh feel shame??? How d hell u so brave bout u a send in pic… Kmrt u wah a bloodclaat bax inna u broad head
Nothing sexy about those lips. If you see them in person them dry and look disgusting.
Herpes simplex1!!!!
Lol. If dis boi fool one more time!
Hahah nice pussy lips bet you can eat pussy good with it since wife love share she won’t mind it haha
But no Mon is a bitch this which real man follow up and send in pic