GET YOUR ACT TOGETHER SIR

A f**k boy competition him a look? This so call artiste weh name Kappa swear think him is a champion bwoy have the gal them ina Queens a play them and a use them and him have NOTHING to offer… Him full a whole heep a gal and them two mascut yah don’t even know say them a get play smh. Him need to get his act together a run down a life style thats running leave him
Pictures on page 2

22 thoughts on “GET YOUR ACT TOGETHER SIR

1. But the 2 girls could pass fi sisters. What kinda artiste is he again? DJ, Sing Jay or artist as in painter. Cause mi never hear of or see him yet. Unu come tell we who a wife and who a mate. Lol

2. So man a wrap up hair anight to? I caan bodda wid deze modern men, all dis one giving Aunt Jemima arun for her money.

3. Mi like kappa music him ting ah gwan keep it up kappa yuh
    Must bust dont care bout yuh personal life my youth
    Keep pushing yuh must reach

4. Him is a old bum ,what he needs to is stop walk round and a gwan like him a somebody and go find money fi mind him pickney thats y him babymada affi sen down the baby cah him never did a help the gyal. All deh one deh bout she a long out tounge she need fi go take care har three children she run go take up young boy weh still live him muma. Tell him dem ppl yah nuh have nuttin bout them

5. Deh gyal weh a long out tongue need fi do betta girl yuh have three kids and a pick up young boy weh xah help yuh…all the next one favor one tranny

6. I know this low life dogshit boy from Queens him love chat gal him and him sinking fren dem him mouth sink like batty

7. Sender sound Madd as hell sound like babymama maddd…Kappa do ur thing u a gud youth to ur child babymama mad cuz u leave her but who is the new ladie?…lol

1. Come off a di gyal name bitch yuhnuh too f**king nuff. The gyal been nuh wah koppa if yuhnuh nuh know nuttin bout dem before yuh nah go know …. Yuh know nuttin bout the gyal pickney….you just need fi go push a big teh inch hood inna ur throat and kill yuhself…..

8. Y the f**k yall including the babymama the gyal n the youth nuh deh from how long and u juicy bout a him lef har yuh know nuh history bout the ppl sometime dem bloodclot man bring down crosis n people in a dem life

9. U up 3:48 pon pink wall suh u nuh have no life u sound hurt yu mad Kappa have him hood a push somewhere else but not Inna ur mouth leave the man and gal dem and mind ur business..duty done out hole babymama and bring bak the man youth old worthless mother…stop run dun the man D*ck him must have u hook…till u deh pon pink dem hours a morning…

10. Numerous times I’v went with him to buy diapers for that child plus he was always willing to pick-up and drop off that child from daycare each day!!! As far as money is concerned the little youth try him best so y unnu nuh just Lowe him? The little youth talented and the potential to go somewhere in the music industry so y not just support him instead of tag teaming him with all these rumors and accusations.??? Kappa+ babymother+child will always be a family whether they’re together or not so my advice to all the friends on both party side need to keep their mouth out of the situation because shame might just be your name later!!!!

11. Well mi a talking from weh mi see months now everyday the boy a put up the youth and a seh him miss har she do it to spite him cause she did think him ago run back..done out chantell Francis go work Inna the salon weh u a assistance and tek bak ur child a worthless thing that how u send weh ur child at dat young age..u shudd of protect urself if u neva ready feh a child Lil girl Lil girl don’t get me started before mi pull out more of ur file pon pinkwall..#yungmom..

12. Mi see Kappa and the girl in a the second picture regular a party Him must rate her fe a bring her out Inna spot light a Queens anybody know her? she always look good mi nah lie.

13. Nuff a unu a talk up like unu know anything bout di babymadda lowe affa di girl name cause unu dont know how di story guh. Unu too f**king mix up and watch out ppl life pon social media and act like unu did deh deh a ketch di juice weh kappa a dash out. Nasty dirty ppl weh a mix up di girl she not even want disease body kappa suh unu fi gweh. Unu life sad and bloodclaat unhappy a set a vipers unu be any pussyclaat thing weh dash out pon social media is not bumbo ole victory unu always run wid everything unu si. Bout mind move unu bloodclaat a good father is there unconditionally without any strings back a dat bout post up pic bout him miss youth FOH a fi media that. Go pray fi unu sad life and stop ride kappa cocky better yet him face fi glory unu sick stomach nuh bloodclaat

14. My girl u sound maddd once it on pink wall a everybody business…if he have disease she give him r she catch it..mi nuh care bout they sex life cause Kappa neva f**k mi like mi seh low the man. dat with uno always a bring dun people..u nuh see a yu a kill up u self u sound like u use to ride him..Cah tell mi a nuh babymama r her family dis look like a u a sender..uno feh stop it and move on with uno bloodclaat life stop watch the man life and gal dem pu$sy….get a life b!tch

15. Don’t matter if the child is here or not she still need to be fed yet still she out every other night. You would be doing something productive instead of mixing up with party people. Mothers have been taking care of their own kids for ages so join the crew and stop watch him because if he don’t want the responsibility that’s on him.