DI MANSION IN DI SKY, NOW WE KNOW WHY

maleblinitem

There is a ribbon in the sky for our loveeee for our loveeee for our lohhhhhhove…and we love it bad…
It’s not only the elephant that has a big nose, there is the minister, yet opposed with quite a nose…fair skin, not proposed ..
The house has taken up almost two and a half acres likewise the nose
The wife a broker but could not afford this hook, line and sinker…
Ask Claro who got the bigger cut of the deal when Digicel bought it crook,sublime , bell-ringer…
bringggggg bringgggg
The one with the nose brought the money in
What part he played , was decided under gin
Conspiring to rob poor Jamaica is a sin…

0 thoughts on “DI MANSION IN DI SKY, NOW WE KNOW WHY

1. Unu nearly slaughtah me round desso pon di first one so mi a kip mi mout lock dis time… But mi nah lie di nose big fi true no even di dumplin dem weh mi put inna likkle chicken soup fi cook so big

2. Maybe if Audley Shaw coulda run a business without bankrupting it and did have a wife wid a profession him coulda build a house like this. As for badmind Chris Tufton, weh grudge the man fi him house. Chris, maybe yuh will be able to buy the lot if yuh suck up enough to Daryl Vaz and Butch Stewart. I’m not surprised the JLP backers have concerns about Holness house, after all dem need to have dem politicians hungry and licky licky and needing a handout.