DI MISS DID SEH NO MAN TO HAR TING

SUH HOW SHE A BOW I DONT KNOW …AND DEM SEH CHIN GET BUDDY REGULAR SUH MI NUH KNOW IF DI BUTCH A FI STYLE??????????? CHIN YUH IS A PRETTY GIRL YUH HAFFI GO MEK UP YUH MIND LOVE…YUH CYAH WAA WEAR/HAVE/SPORT BUDDY AND HAVE IT INA YUH MOUT ALL BOUT

14462750_10153853970246752_165699042520874562_n

13 thoughts on “DI MISS DID SEH NO MAN TO HAR TING

1. A suh di whole a dem stay… a flex like man and a f**k dem…you know how much butch me see have pickney and all dem suptn deh. Hav gal pon dem side, but a smile up and a gwaan when man a talk to them…smh

1. Gay for pay Spoon or maybe them naturally confused.Remember this same sex thing is not a natural thing enuh cuz all now scientists still can’t find the gay gene!No one was born gay but peer pressure and societal influences can confuse the hell outta vulnerable and impressionable youth like Chin!

1. Not gay for pay when it’s the lesbo’s it’s straight for pay for them and then lesbo for somewhere to sleep. Buddy to them equal money to buy things and pum pum for a roof over dem head.

2. In America you have gay for pay; in Jamaica you have straight for pay lol… A lot of these Jamaican girls would prefer lesbian sex rather than straight sex because the pressure to derive income from it isn’t their main focus, it’s lust driven. With a man now your average Jamaican girl feels that either she should receive some sort of monetary compensation or benefit socially from phucking a particular man, so she will hold out for those conditions. Jamaica is the land of pregnant lesbians, with so many of these butch bytches with kids lol…

3. My question is for the men who will actually lay with these girls who look like men. What in the world you see in them? They walk like men and dress like them. More time you don’t see any feminine features on these dykes and men still fck them. Any man that will lay with a dyke will lay with a real man too. Undercover battyman

4. Mi luv di boy Tek off yuh panty an shub him inna yuh mouth an Lisa Swype yuh…. :ngakak :ngakak :ngakak confused much! Poor dem.

Leave a Reply to Yawdy4life Cancel reply