Police shoot dem like dog now, you hear dem cry say dem innocent. All these crosses do a make authorities work harder. Him shoulda kick weh her foot Mek she drop pon her face and buss it up then handcuff her. Let’s see how much words she have then. Disgusting set a johncrow dem kmft
Can someone please tell me what the argument was about that the police had the man handle the lady? Too much yelling going on I couldn’t make out what was what…
This woman wrong .. She couldn’t hold on pon none a Di shooti dem so …she pass ar place
Spray them in a dem bloodclaat. She too britr
Boi him patient with har. She better watch harself.
Police shoot dem like dog now, you hear dem cry say dem innocent. All these crosses do a make authorities work harder. Him shoulda kick weh her foot Mek she drop pon her face and buss it up then handcuff her. Let’s see how much words she have then. Disgusting set a johncrow dem kmft
Jamaican police reckless. Jamaican ppl reckless.
Can someone please tell me what the argument was about that the police had the man handle the lady? Too much yelling going on I couldn’t make out what was what…