DI PERSON SEH BIG UP HIM BABY MADDA

9 thoughts on “DI PERSON SEH BIG UP HIM BABY MADDA

1. Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others……
    She was this very same way when you bloodclaat piece a hood get up fi get wet up inna har,yah gwaan like a she did nothing more a dem sed pose and behavior draw har into tuh but through sweetness yuh buss breeding juice man phuck awf a de ooman and guh have several seats

2. Wow, what could she have done to him for him to disrespect his baby mother in that way… these niggas now a days are bright… if the only good thing she did was birth your children, how many when did you realize that you didn’t want her like that anymore, after 2nd child or third… People used words as weapons I swear if she no good move on why style har up… What were you getting from that sweetie!!!

3. Woieee, sir you is not a very nice person. Ah wat shi cudda do now, dat shi neva do before? Ansar if yuh waa but nuh bada cum fee meee.
    No, sir yur mouth nuh nice

4. Car crash? Bottle mash? A wahh gwaan yah so? Dis a some major disrespect in full effect! Now my question is, who a de overgrown schoolbwoy inna de piccha, yeah de one pon de right? Yeah, de same one who look like him a age prematurely?

5. When a bitch decide to put man over her 2kids dem……she always gonna be a bitch oh n that man in the picture is one a monthly man wah she change n run led har pickney dem wid

6. Remind me not to go near wingy because it look like her something do bad stuff to people brain .I love my brain..
    She trang doe //
    Just imagine how she gallang pon a backas …