The girl is not bad looking but we don’t know if this is something she bought in the store though lol… Oh maybe her friends said let me mek you an outfit and wear it out and if anyone ask tell dem a mi did that dere… Don’t you see the blue in the middle section is suppose to match up with the lace blue of the dress, the person did try to make a fashion trend…
The gurgle and the bra strap a hurt mi head bad bad bad fi real. Why wear off shoulder and affi put on both gurgle and bra? Whoever this big woman is get a big wrong bang
“Gut Be Gone”
” Dora still exploring”
“when cheap and clean goes wrong”
“Trying a ting”
HM cutyour
not here to poke fun at people but I whould call this style “mini-skress”.
If Mi laugh a piss in yah dwpcl. Mini-skress no sah.
Just learning to sew and she used her friends left over scraps to hook this us
The girl is not bad looking but we don’t know if this is something she bought in the store though lol… Oh maybe her friends said let me mek you an outfit and wear it out and if anyone ask tell dem a mi did that dere… Don’t you see the blue in the middle section is suppose to match up with the lace blue of the dress, the person did try to make a fashion trend…
:travel
kissy mek it
Di bra strap dem ah beat me bad bad bad…. She looks unkept. Make up ah gwan though
she a trouble maker and she stay bad… fix it jesus
Jah know nuh mek god fix dis at all because if she look so like she up like 11 inna dat deh mini-skress dwl a wah ago happen when Jesus fix it…
:hammer
dora the only girl on the money team this outfit not making it at all sorry
Dah bredda yah need fi bill n come outta dancehall real talk
What a hot man him look nice mi nah lie…likkle more training pon the sewing and him outfit will start shot
Curtain, tableclart and runner!
Dora pissed someone off and they tryna get her back! Lol good one.
I bet this is from philly smh
She neva look good yet!!! I’ve seen her in worst than this!! Especially the outfit she wore to her dominatrix party. A hot ass mess she is!!!!!!
DORA DORA PLEAS GO EXPLORE MORE
U DONT LOOK GOOD
AND U ALWAYS TROUBLE PPL FOH U MEK COCKY DRESS BETTA THAN U TO PUSSYCLAAT
The gurgle and the bra strap a hurt mi head bad bad bad fi real. Why wear off shoulder and affi put on both gurgle and bra? Whoever this big woman is get a big wrong bang