DI PERSON SEH CAPTION THE OUTFIT

22 thoughts on “DI PERSON SEH CAPTION THE OUTFIT

1. The girl is not bad looking but we don’t know if this is something she bought in the store though lol… Oh maybe her friends said let me mek you an outfit and wear it out and if anyone ask tell dem a mi did that dere… Don’t you see the blue in the middle section is suppose to match up with the lace blue of the dress, the person did try to make a fashion trend…

1. Jah know nuh mek god fix dis at all because if she look so like she up like 11 inna dat deh mini-skress dwl a wah ago happen when Jesus fix it…

2. What a hot man him look nice mi nah lie…likkle more training pon the sewing and him outfit will start shot

3. She neva look good yet!!! I’ve seen her in worst than this!! Especially the outfit she wore to her dominatrix party. A hot ass mess she is!!!!!!

4. The gurgle and the bra strap a hurt mi head bad bad bad fi real. Why wear off shoulder and affi put on both gurgle and bra? Whoever this big woman is get a big wrong bang

Leave a Reply to Latty Cancel reply